{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik kan weer rustig zitten!

Na bijna 3 maanden lang vaak staand te moeten voeden, kan ik nu weer heerlijk zitten!

Afbeelding blog 'Ik kan weer rustig zitten!' Achtergrond blur afbeelding

Na bijna 3 maanden lang vaak staand te moeten voeden, kan ik nu weer heerlijk zitten!

Ik weet het, het klinkt een beetje raar, maar die kleine snuiter van mij pakte vaak de borst niet als ik zat. Of hij hem nou niet goed kon pakken, of niet comfortabel genoeg lag, ik weet het niet. Heb meerdere manieren geprobeerd, ook geprobeerd langer te wachten of hij misschien wel zou pakken als hij écht honger had, maar niks hielp. Behalve opstaan dan. Ik heb dus regelmatig al staand de kleine gevoed, tsja hij zal toch wat naar binnen moeten krijgen. Gelukkig waren er ook momentjes, zoals meestal 's nachts als hij bijna gelijk aan de borst bijna in slaap viel, dat ik wel gewoon kon zitten, maar die waren maar op een hand te tellen. Ik hoopte maar dat het een fase was en het vanzelf weer over zou gaan..

En sinds deze week, hoera, kan ik weer rustig zittend voeden. De keren dat ik op moet staan zijn nu maar op een hand te tellen, meestal doordat hij niet lekker genoeg ligt, vooral omdat het nu zo warm is. Heerlijk is het! Ik geniet nu weer extra van het voeden en hoop dat hij nog een tijd lekker gevoed wilt worden!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je