Snap
  • Baby
  • Nieuws
  • Zwanger
  • Bevallingsverhalen
  • #spijt
  • #mama

Ik heb spijt van mijn baby

Ik ben een vreselijke mama
6 jaar geleden

Heel dapper van je om je verhaal zo te delen. Ik ben geen arts maar uk denk tich sterk aan n postnatale depressie. Het is zo herkenbaar. Ik weet niet hoe oud je uk is maar ook voor n pnd staat geen tijd. Ik kan wel zeggen dat het beter word ookal heb je daar nu misschien niets aan. Ik raad je aan om n vertrouwenspersoon te vinden of iemand waar je je veilig bij voelt. Uk zie dit delen al als n feit dat het je wel degelijk iets doet. Ook omdat je je kubdje x noemt. Je houdt wel degelijk van je kundje maar weet daar mi geen beeld of uiting aan te geven. Lieverd ga ajb praten en weet dat je absoluut niet de enige bent. En dat uk je zeker niet zou veroordelen. Ik ben trots oo je eerlijkheid en openheid. En dat is de eerste stap. You go girl?

6 jaar geleden

Vind echt vreselijk te lezen dat deze baby geen liefde krijgt!! Zoek hulp! Dit verdient deze kleine wonder niet!!

6 jaar geleden

Hallo, probeer vriendinnen te zoeken die ook kinderen hebben, het eerste kind geeft de grootste verandering in een gezin, en het kind heeft je nodig. Wil het een goed en evenwichtig persoon worden. Dat je niks hoort van ongewenste kinderen komt omdat dit een taboe is en vaak op een echtscheiding uitdraait. Wat denk je van moeders die heel jong kinderen krijgen of moeders van kinderen die in het buitenland gaan wonen. Je bent niet de enige. Laat dat een troost zijn en zoek de beste oplossing voor jou, de vader van het kind en het kind, zodat iedereen voor een deel aan zijn of haar trekken komt. Sterkte en veel sterkte. Elisabeth.

6 jaar geleden

Heel dapper dat je dit durft te delen met ons! Ik schrik er toch wel een beetje van als ik het zo lees. Sneu voor jou, sneu voor de baby. Mijn eerste gedachte: prosnatale depressie! Praat erover met je huisarts, kan echt geen kwaad meid.