{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik ben zo moe en schuldig

Bijna alle tandjes zijn door en waren geen (of nauwelijks een) probleem. Nou de laatste onder hoektandjes...

Afbeelding blog 'Ik ben zo moe en schuldig'

Met 7 maanden en  dagen kwamen bij Nina de eerste tandjes door. Ze kon toen niet in slaap komen, dus is op mijn borst in slaap gevallen. Dat was het enige wat we ervan gemerkt hebben (naast het kwijlen en sabbelen natuurlijk). Ze heeft nu al een behoorlijke mond vol en bijna alles is door. Nu komen de laatste hoektandjes door aan de onderkant en ze is al 3 dagen aan het huilen. Maar dan niet normaal aan het huilen, maar aan het krijsen! Ik weet gewoon niet meer wat ik eraan moet doen. Ze wil niet slapen, maar ook niet rustig bij mij zitten. Ze zit alleen maar de draaien, wil dan weer van schoot af om rond te lopen, maar blijft constant huilen. Ik ben gewoon kapot! Ik voel me bijna alsof ze net geboren was met de gebroken nachten. En ik voel me tegelijk zo schuldig dat ik zit te klagen, want zij is degene met pijn en mama kan haar niet helpen. 
Hoop dat dit gauw weer voorbij is (net als mijn maandelijkse hormonale periode)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je