Snap
  • Baby

Ik ben zo moe en schuldig

Bijna alle tandjes zijn door en waren geen (of nauwelijks een) probleem. Nou de laatste onder hoektandjes...

Met 7 maanden en  dagen kwamen bij Nina de eerste tandjes door. Ze kon toen niet in slaap komen, dus is op mijn borst in slaap gevallen. Dat was het enige wat we ervan gemerkt hebben (naast het kwijlen en sabbelen natuurlijk). Ze heeft nu al een behoorlijke mond vol en bijna alles is door. Nu komen de laatste hoektandjes door aan de onderkant en ze is al 3 dagen aan het huilen. Maar dan niet normaal aan het huilen, maar aan het krijsen! Ik weet gewoon niet meer wat ik eraan moet doen. Ze wil niet slapen, maar ook niet rustig bij mij zitten. Ze zit alleen maar de draaien, wil dan weer van schoot af om rond te lopen, maar blijft constant huilen. Ik ben gewoon kapot! Ik voel me bijna alsof ze net geboren was met de gebroken nachten. En ik voel me tegelijk zo schuldig dat ik zit te klagen, want zij is degene met pijn en mama kan haar niet helpen. 
Hoop dat dit gauw weer voorbij is (net als mijn maandelijkse hormonale periode)

9 jaar geleden

Hier ook een kleine meid die veel last heeft van de door komende tandjes. Elke keer bij het doorkomen (ze heeft er nu 4) 2a3 weken 4x Per nacht wakker huilen en niets helpt.. dentinox, koude bijtring, korstjes brood alles geprobeert.. 's avonds paracetamol erin en dan hebben we een paar uur rust.. helaas moeten we nog 20 tandjes/kiesjes en dan zit het erop!

9 jaar geleden

Hier 4 tandjes tegelijk op het moment. Zetpilletje helpt gelukkig want ze slaapt inmiddels. Maar overdag is ze niet te echt gelukkig en eten en drinken gaat ook niet van harte. Maar gelukkig is het van tijdelijke aard. Succes en sterkte!

9 jaar geleden

Hoektandjes waren hier ook drama. Onze zoon totaal van slag en veel huilen. Je hebt denk ik al paracetamol gebruikt? je mag het max gebruiken wat bij haar gewicht hoort. Chamodent van vsm wil ook vaak werken. Heb je een doekje waar ze op kan bijten of sabbelen of een knuffeltje misschien? Heel veel sterkte deze periode.