{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik ben nu eenmaal geen keukenprinses!

Gisteren raakte ik in een discussie met een andere moeder op een verjaardagsfeestje. Mevrouw vond dat ik mijn kinderen te kort deed ...

Afbeelding blog 'Ik ben nu eenmaal geen keukenprinses!'

Ze vond dus dat ik mijn kids te kort doe omdat ik ze bijna altijd voedt uit een potje. Hier ben ik het totaal niet mee eens en daarnaast groeien, praten en spelen mijn kids net zo goed als haar healthy kids hoor... Op de potjes staat dat het van verse groenten gemaakt wordt en boordevol vitaminen zit.

Weinig tijd
Het is niet dat ik geen zin heb om te koken voor mijn kleine boeven, maar ik kan het gewoon niet goed. Als er meer dan één pan bij komt kijken is het al een onbegonnen zaak. Liever schotel ik ze een smakelijk hapje uit de supermarkt voor en weet ik zeker dat ze smullen. Daarnaast zijn mijn man en ik ook nog erg druk met werk en sociaal leven. Na een lange dag werken geven we de kindjes een groentepotje en pakken we zelf wat noodles, wokgroente of een tosti. Ik vraag op de fiets alvast welke kleur potje eten ze willen vanavond. Beide hebben ze één favoriet: paars met bruine bonen en appel. 

Regelmatig uit eten
We houden beiden van lekker een hapje eten buiten de deur en nemen dan ook zeker de kids mee. Omdat dit gemiddeld eens per week is, let ik er natuurlijk wel op dat ze een beetje een verantwoorde keuze maken. Ook hier was de mevrouw op het feestje er niet mee eens... Kids horen volgens haar netjes, op tijd, thuis, vers te eten. Daar voldeed ik allemaal niet aan. 

Grote mond maar toch onzeker
Nu heb ik altijd een grote mond en heb ik die mevrouw op het feestje niets laten merken, maar ik ben wel degelijk onzeker af en toe. Doe ik het nu helemaal fout? Is het echt zo heftig als die mede mama mij liet blijken? Als jullie mijn verhaal zo lezen, ben ik dan niet goed voor mijn kids? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je