{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik ben Mommy.keet

En vertel hier iets over mezelf.

Afbeelding blog 'Ik ben Mommy.keet ' Achtergrond blur afbeelding

Hey lieve mama’s

Mijn naam is Cathy maar de meeste mensen noemen mij Keet, ik ben 33 en moeder van 2 lieve kindjes en zwanger van babyno3, Ik kom zelf uit een groot gezin en vind het heel fijn om veel bij mn kindjes te kunnen zijn. Ik werk meestal 1 dag per week als Barista bij starbucks, maar helaas door de huidige maatregelen staat dat op een laag pitje. 

Onze opvoeding is natuurliik ouderschap maar wel met een eigen twist, zo geef ik dus wel al 6 jaar borstvoeding, Eylin heeft tot haar 5e gedronken Yulan drinkt nu nogsteeds voor zover er melk uitkomt door mn zwangerschap. Ik hoop weer te kunnen tandemen. We slapen ook samen, zeker de eerste 3 jaar en tuurlijk als ze willen mogen ze gewoon naar hun eigen kamertje. Ik gebruik heel graag mijn draagdoeken en dragers bij mn baby’s en als ze groter zijn ook gewoon de kinderwagen. 


In onze vrije tijd gaan wij heel graag naar Disneyland, ik vind het zo leuk daar! Ibiza vind ik ook een heerlijk eiland, vroeger in de tijd voor kids ging ik graag verderweg! Zoals Australië en de malediven! 

Ik ben verder heel erg open over alles en vind het alleen maar leuk als er vragen zijn!

Xx Cathy

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je