{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik ben geen perfecte IG mom

maar ik doe mijn best om de beste moeder voor Levi te zijn

Afbeelding blog 'Ik ben geen perfecte IG mom'

Het zorgen voor een kind is iets wat veel mensen als vanzelfsprekend zien. Zo zag ik dat ook, ik dacht dat kan ik allemaal wel. Ik heb veel ervaring met kinderen door mijn werk en mijn allertofste nichtje. Maar niet ieder kind is hetzelfde en je zult jezelf ook flink tegenkomen.

Geborgenheid, stabiliteit en een grote dosis liefde, maar ook zeker bergen geduld. Het lijkt soms zo makkelijk, maar dat is hoe denk ik iedere moeder het wil laten lijken. Mensen vroegen vaak aan mij of ik al een schema had voor Levi en of ik nu al ieder huiltje herkende. Ik was toen net een maand bevallen en ik was allang blij als Levi geen pijn had aan zijn darmpjes. Ik probeerde zo sensitief mogelijk te reageren op mijn baby, maar slaaptekort en een ondoordringbaar huiltje van mijn lieve baby maakte mij ook weleens nerveus, verdrietig en hopeloos. Een schema hadden wij niet, Levi laat zich niet in een schema vormen en dat vind ik allemaal prima, later zal hij genoeg schema's moeten volgen van onze veelgevraagde maatschappij. 

Nu Levi en ik steeds beter op elkaar zijn ingespeeld geniet ik zoveel bewuster. Maar bij ieder lachje, brabbeltje of gekir voor het slapen gaan vraag ik me af waarom ik dit niet kon zien tijdens mijn kraamweek. Of misschien zag ik het wel, maar heb ik het niet zo ervaren. 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je