Snap
  • Baby
  • Mama
  • Zwanger
  • #angst

Hulp inschakelen..

Hallo duivels stemmentje , Hallo engel stemmetje!
6 jaar geleden

Dank je wel voor je lieve reactie ! Hopelijk hoef je het nooit mee te maken !!

6 jaar geleden

Heel herkenbaar dat je zegt dat je je lustenloos voelt , en dat maakt de roze wolk waar menig vrouw het overheeft alleen maar donkerder , en zwaarder ! Hopelijk geniet je nu ook erg van je kleine wondertje ! Want na zoon pittige zwangerschap hebben we dat zeker verdient !

6 jaar geleden

Ik denk dat iedere willekeurig vrouw wel met de angst rond loopt , de een meer dan de ander ! Maar dat wil niet zeggen dat het voor niemand heftig is op zijn eigen manier ! Juist door zoon reactie van jou weet ik waarom ik Blog , hopelijk zit er voor iedereen eens stukje herkenning in ! En je mag zeker trots op jezelf zijn dat je hulp hebt gezocht na 2 heftige periodes in jou / jullie leven ! Daar door wordt je sterker. Het is erg jammer dat voor mij de hulp pas erg laat kwam , en ik eigenlijk op het punt stond dat ik vond dat het niet meer nodig was , ik ben des ondanks erg blij dat ik er nog steeds loop en nog steeds hulp krijg .. terwijl het eigenlijk niet echt meer nodig is! Nogmaals je mag trots op je zelf zijn !! En hopelijk geniet je nu ontzettend van je kleine wonder net zo als ik dat doe ! Daar voor zijn we mama

6 jaar geleden

Ik heb ook bij de pop poli gelopen. Ik was na een miskraam en biitenbaarmoederlijke zo bang dat ik toen ik weer zwanger was alleen maar angstig was om de kleine te verliezen. Durfde me niet te hechten was moe en trok me helemaal terug. Gelukkig hebben ze mij vanaf week 24 begeleid en werd ik met 37.5 ingeleid. Iedereen heeft een andere soort depressie en de 1 is zeker niet minder erg dan de ander.laat je niet afschrikken door negatieve reacties! Ik ben altijd trots op mezelf geweest dat ik hulp heb gezocht. Dat is het belangrijkste. Knap dat jij dat ook hebt gedaan. Ik vind jammer om te lezen dat je pas zo laat terecht kon. Ik snap dat echt niet. Dan trek je aan de bel en krikg je geen hulp.