{{ message.message }}
{{ button.text }}

Huisje-Boompje-Beestje-Baby #8

MIJLPAAL MIJLPAAL MIJLPAAL

Afbeelding blog 'Huisje-Boompje-Beestje-Baby #8' Achtergrond blur afbeelding

MIJLPAAL, IK HERHAAL MIJLPAAL!

Nog een klein maandje en mijn grote gozer hiero, wordt 1 jaar. 1 jaar! 

Ik kan het niet bevatten, het voelt als gisteren dat je maar niet wilde komen. 
Ik herinner me hoe pleuris warm het was, de hele dag hing ik voor de airco om het maar een beetje uit te houden. 
Hoe ik nog even snel dit en dat moest doen, alles probeerde wat ''de bevalling op gang zou helpen''. Niets hielp..

En nu tellen we af voor jouw eerste verjaardag! Je krijgt een fiets, niet verder vertellen! Zo eentje waar we je eerst in kunnen duwen, en waar je zelf op kan fietsen als je n贸g groter bent geworden. Eentje met een zonnedakje, wel zo fijn, want je (veel te dure) zonnebril wil je niet dragen. En dat is helemaal niet erg, maar dan moet er iets anders zijn dat je beschermt tegen de zon. 

Gisteren naar mama's werk geweest, daar heb je even een beetje gestapt. Dat kan je al goed, soms wat wiebelig maar het komt wel goed. Los lopen is nog een beetje eng, maar gelukkig zijn er altijd grote handen in de buurt om je op te vangen. 

Vanmiddag geknutseld voor Vaderdag. Diep respect voor onze lieve gastouder dat ze zo mooi kan knutselen met jou, want mama bakte er niets van. Jij was boos, mama hopeloos gefrustreerd en de tekening, nouja, er zit een hoop liefde in. We hebben ons best gedaan. 

Ik ben zo trots dat je al zoveel kan en dat je al zo groot bent, maar tegelijkertijd kan ik wel huilen dat je zo snel gaat. Mijn kleine baby'tje, nu bijna 茅cht geen baby meer. 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je