{{ message.message }}
{{ button.text }}

huisdieren en baby's ?

Al het comentaar over mijn huisdieren en een baby in huis. Is het erg ja of nee?

Afbeelding blog 'huisdieren en baby's ?'

toen mijn vrouw en ik aan kinderen dachten waren we in de wolken dus zo werd ik zwanger en zo had ik een dochter.

Toen ik mensen vertelde dat wij een kindje verwachten kreeg ik wat leuk dat jullie zwanger zijn! Maar chester dan? Ik zei steeds wat is er met chester? Jah kan die wel met kinderen aangezien chester toch best een grote kalf is en nog best druk is.

Ik zei best snel ik maar me meer zorgen om me katten (3 stuks) katten willen er vaak bij liggen en voelen zich snel aan de kant gezet dacht ik.

Tuurlijk had ik heus wel de angst dat chester (de hond dus) het niet zou accepteren maar aangezien chester wel met kinderen in aanraking is geweest door mijn werk als gastouder was mijn angst niet heel groot tuurlijk kan een hond altijd verkeerd reageren maar dat kan ik ook ;) 

Jah chester heeft een angst voor sommige kinderen en jah hij is vaak bang voor mannen maar nog zag ik geen kwaat want mijn moeder heeft mij altijd geleerd iedereen moet leren met elkaar omgaan en een hond kan je overal bij betrekken net als een kind die een broertje of zusje krijcht.

Dus tijdens de zwangerschap heeft chester veel bij me gelegen en rook altijd aan mijn buik dus toen de kleine geboren was en ik uit het ziekenhuis kwam rook hij weer aan me buik maar daar zat niks meer in :p dus ben ik op de bank gaan zitten met mijn vrouw en dochter en chester kwam heel vrolijk kijken en vond het prima, toen ik de kleine meid op schoot kreeg keek chester mij heel raar aan en wilde het liefst ook op schoot maar dat ging dus niet dus hup op de bank en snuffel maar een end weg en jah hij likte haar helemaal af en daarna kreeg ik een kus en vond hij het welletjes en ging weer naar bed.

Nu bijna drie maanden verder en dochter lief is hardstike gek op chester en op de katten die inmiddels haar ook geaccepteerd hebben en haar heel goed in de gaten houden. 

Tuurlijk laat ik haar niet alleen met de beesten want dat zal ondanks dat ze haar leuk vinden toch niet doen want ze blijven onvoorspelbaar maar laat haar elke dag wel ff knuffelen met chester en dat vind hij heerlijk ondanks dat ze schopt en haar handen nog nie zo goed ondercontrole heeft en daardoor soms haar handjes in zijn mond belanden vind hij het allemaal prima het liefst licht hij de heledag naast haar.

Dus ik vind dat huisdieren en baby's best samen kunnen als je er zelf maar vertrouwen in heb en ze de kans geeft elkaar te leren kennen :) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je