Snap
  • Baby

Huilbaby??

Wat doe je eraan??
5 jaar geleden

Wij zijn met onze dochter na overal te zijn geweest (lees chiropractor, ostheopaat, opname ziekenhuis, cb enz..) uiteindelijk beland bij een manueel therapeut dat was voor ons de oplossing van 17 uur per dag krijsen naar een rustig vrolijk meisje binnen 5 dagen ;)

5 jaar geleden

Ja, ervaring helaas. Ga naar de huisarts

5 jaar geleden

Naast de dingen die al genoemd zijn(zou eerst echt wat medisch uit laten sluiten, je weet maar nooit), zou je ook kunnen proberen om in te bakeren. Onze kinderen zijn geen huilbaby's, maar ik was als baby zelf een huilbaby. Huilde tot wel 17 uur op een dag. Inbakeren kan helpen. Bij mij waren/zijn prikkels het probleem. Een duidelijk en regelmatig ritme hielp bij mij het beste. Niet te veel om me heen(max 3 dingen in de box bijv. En de box niet in het looppad maar op een rustig plekje in de woonkamer, niet te veel mensen die aan mij zaten, een heel duidelijk ritme met vaste tijden van slapen, voeding, spelen enz. Overdag was in de draagzak ook fijn, dat werktes ook goed. Mijn wereld was heel snel te groot en dat uitte zich in heel veel huilen voor mijn moeder erachter kon komen fat her met prikkels en indrukken op een dag te maken had. Heel veel succes. Misschien heb je iets aan de tips die voorbij komen.

5 jaar geleden

Op afstand is het moeilijk in te schatten, daarnaast ben ik helaas geen dokter, maar misschien zit er een gouden tip bij. Wanneer huilt ze het meest? Wat doet ze met haar lichaam? Vindt ze bepaalde houdingen of dingen fijn of huilt ze dan minder? Heeft ze een voorkeurshouding? Huilen bij verschonen? Misschien heeft ze door de bevalling een verschoven werveltje? Verborgen relfux is ook al genoemd. Misschien allergie? Misschien is ze altijd te koud of juist te warm. Heeft ze een knellend haartje om haar vingers of teentjes dat zeer doet? Drinkt, plast en poept ze goed? Al een dokter geprobeerd? Hoop dat er wat bij zit en ze wat rustiger kan worden. Veel sterkte.