{{ message.message }}
{{ button.text }}

Home made cakesmash

Afbeelding blog 'Home made cakesmash'

Hallo lieve allemaal! 

Onze kleine man word alweer bijna 1. Het is een cliché maar het jaar is echt voorbij gevlogen. Vanaf de eerste dag tot vandaag is het zo'n ander mannetje geworden. Een eigen karakter met een eigen willetje die hij ook zeker laat merken als hij het ergens niet mee eens is. 

Toen Bram 11 dagen oud was hebben we een newborn shoot gedaan bij een fotograaf. Persoonlijk vond ik dit echt een aanslag op de portemonnee. De foto's zijn zeker prachtig en het is een dierbare herinnering maar man man man wat een kosten als je net ouder bent geworden en alles is al zo duur. 

Nu wilde ik voor zijn 1e verjaardag een cakesmash houden. Door corona kon het niet bij een fotograaf dus zelf wat dingen besteld en me best gedaan op een taart. Eerlijk, ik vond hem super goed gelukt. (normaal laat ik water nog aanbranden). Nu is onze Bram normaal niet echt dol op foto's maken en zeker niet op stil zitten. Na veel voorbereiding en de nodige hulp was het echt een geslaagde ochtend. Dus hier zijn mijn tips die ik jullie wil geven voor een succesvolle cakesmash

- Doe dit niet alleen maar vraag hulp van andere. Ik had mijn zus en een vriendin gevraagd en dat was echt nodig. 

- Gebruik veeeel slagroom. Dit is perfect voor de foto's. Je kindje smeert zich lekker onder en levert mooie plaatjes op 

- Zet alles klaar als je kindje nog op bed ligt of zet je kindje even in de box 

- Zorg voor een witte achter en ondergrond. 

- Gebruik niet te veel props, dan past het niet allemaal op de foto

- Laat iemand anders de foto's maken en filmpjes door nog iemand anders zodat jij je handen vrij hebt om je kindje een beetje te sturen. 

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben, voor meer of andere tips mag je altijd reageren! 

X liefs 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je