{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoera Sam wordt 1 jaar, dat gaan we vieren!

Afbeelding blog 'Hoera Sam wordt 1 jaar, dat gaan we vieren!'

Hi, Ziffra van de redactie hier! Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen ben ik trotse mama van Sam!

Time flies en Sam wordt alweer bijna 1 jaar! Ongelooflijk… Hij ontwikkelt zich super goed en ik ben zo mega trots op hem. Daarom verdient hij een feestje op 8 oktober. Zijn eerste verjaardag! Het idee is om het bij ons thuis in de tuin te vieren, in een grote tent en natuurlijk al Sams (en onze) vrienden en familie!

UITNODIGING

Ik ben nogal kritisch wat betreft een uitnodiging of kaartje. Zo ben ik met het geboortekaartje van Sam echt weken bezig geweest! Dus voor deze uitnodiging had ik er een hard hoofd in. Een 'standaard' kaartje of weer zelf ontwerpen? Een aantal ‘vereisten’ stonden vast voor ons:

  • Een mooie foto van Sammie op het kaartje
  • Leuke tekst en lettertype
  • Niet al te prijzig
  • Makkelijk te maken online

RESULTAAT

Bij Kaartje2go heb ik het volgende kaartje gemaakt:

Sam-uitnodiging

 

Tadaa… Wat vinden jullie ervan?

Vele mogelijkheden

Naast deze 1e verjaardag uitnodiging zijn er nog veel meer opties op Kaartje2go. Bijvoorbeeld voor een specifiek themafeestje (prinsessen, piraten, dieren of voetbal). Lijkt me ook erg leuk voor als Sam wat ouder wordt. Maar voor nu hebben we het redelijk neutraal gehouden. Uiteraard komen er wel slingers en ballonnen, maar niet gekoppeld aan een thema.

Ik ben erg tevreden en dat zijn meer Kaartje2go gebruikers, ze zijn namelijk als beste getest door o.a. Kassa met als klantbeoordeling een 9.6 (gezien mijn kritische blik geeft mij dat een fijn gevoel)!

Zelf ook heel gemakkelijk een uitnodiging maken? Dat kan hier »

Dit is een gesponsord artikel

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je