Snap
  • Baby

Hoera Sam wordt 1 jaar, dat gaan we vieren!

Hi, Ziffra van de redactie hier! Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen ben ik trotse mama van Sam!

Time flies en Sam wordt alweer bijna 1 jaar! Ongelooflijk… Hij ontwikkelt zich super goed en ik ben zo mega trots op hem. Daarom verdient hij een feestje op 8 oktober. Zijn eerste verjaardag! Het idee is om het bij ons thuis in de tuin te vieren, in een grote tent en natuurlijk al Sams (en onze) vrienden en familie!

UITNODIGING

Ik ben nogal kritisch wat betreft een uitnodiging of kaartje. Zo ben ik met het geboortekaartje van Sam echt weken bezig geweest! Dus voor deze uitnodiging had ik er een hard hoofd in. Een 'standaard' kaartje of weer zelf ontwerpen? Een aantal ‘vereisten’ stonden vast voor ons:

  • Een mooie foto van Sammie op het kaartje
  • Leuke tekst en lettertype
  • Niet al te prijzig
  • Makkelijk te maken online

RESULTAAT

Bij Kaartje2go heb ik het volgende kaartje gemaakt:

 

Tadaa… Wat vinden jullie ervan?

Vele mogelijkheden

Naast deze 1e verjaardag uitnodiging zijn er nog veel meer opties op Kaartje2go. Bijvoorbeeld voor een specifiek themafeestje (prinsessen, piraten, dieren of voetbal). Lijkt me ook erg leuk voor als Sam wat ouder wordt. Maar voor nu hebben we het redelijk neutraal gehouden. Uiteraard komen er wel slingers en ballonnen, maar niet gekoppeld aan een thema.

Ik ben erg tevreden en dat zijn meer Kaartje2go gebruikers, ze zijn namelijk als beste getest door o.a. Kassa met als klantbeoordeling een 9.6 (gezien mijn kritische blik geeft mij dat een fijn gevoel)!

Zelf ook heel gemakkelijk een uitnodiging maken? Dat kan hier »

Dit is een gesponsord artikel

7 jaar geleden

Super leuk gedaan. Het feestje wordt vast net zo leuk als de uitnodiging. Veel plezier

7 jaar geleden

Leuk lieverd! X Lonneke

7 jaar geleden

Lief snoetje en mooi kaartje! Veel plezier met z'n 1e verjaardagsfeestje :) P.s Mocht je toevallig een leuke slinger met z'n naam willen om het plaatje compleet te maken; ik maak persoonlijke slingers ;) check gerust www.fb.me/roosslingercreatie

7 jaar geleden

wat een lief kind heel veel plezier op zijn feestje!