{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoera bijna 1

Mijn kleine gup wordt bij a 1 hoera!

Afbeelding blog 'Hoera bijna 1'

Mijn kleine gup wordt bijna 1.  Nu heb ik al heeeeeel lange geleden. Schaam schaam....haar verjaardagskado al gekocht. Het was  stevig in de aanbieding en zowel papa als mama waren met een verkocht. Wanneer je googled op peter paard dan heb je hem te pakken. Met muziek. Dankzij allerlei aanbiedingen en aangezien wij veel kopen via cashback systeem van shopfish betaalden we uiteindelijk  45 euro. Wat kopen jullie en war geven jullie zo ongeveer uit. En ja...het is gelukt peter paard staat nog in de doos op zolder!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je