{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe slaapt/sliep jouw baby?

De richtlijnen van slapen verandert volgens mij iedere week. Dan is het weer goed om op de rug te slapen, dan weer op de zij.....

Afbeelding blog 'Hoe slaapt/sliep jouw baby?'

De richtlijnen van slapen voor een baby veranderen volgens mij zo wat iedere week. De ene week is het weer de richtlijn dat je baby op zijn rug moet slapen, dan is het de andere week weer zo dat je baby op de zij (om en om) moet slapen.

Maar wat nou als je baby het liefste op zijn buik slaapt?

Onze kleine vent slaapt dus het liefste op zijn buik. Overdag leggen we hem dan regelmatig op zijn buik te slapen, dan krijgt hij gewoon de meeste slaap. Alleen in de nacht slaapt hij wel op zijn rug. Dit lukt dan wel aardig omdat wij (lees ik want ik geef borstvoeding) in de nacht het zo donker mogelijk laat en de kleine dan (gelukkig) na het eten meteen doorslaapt.

Morgen moeten we voor het eerst naar het consultatiebureau en ben benieuwd wat ze ervan gaan zeggen. Of misschien laat ik het gewoon in het midden hoe hij slaapt. Ligt eraan wie krijgen.... ach ja. Als onze kleine vent lekker slaapt, dan maakt het mij niet uit hoe. Als hij kan draaien dan draait hij toch naar de manier die hij het fijnste vind.

Hoe moesten baby's bij jullie slapen? En was dat de favoriete houding van je baby?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je