{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe onzeker het kan zijn

Mijn tweede zwangerschap na een spoedkeizersnede onder narcose

Afbeelding blog 'Hoe onzeker het kan zijn' Achtergrond blur afbeelding

Afgelopen week zijn we weer voor een groeiecho naar het ziekenhuis geweest. Zelf stond ik redelijk nuchter in een tweede zwangerschap, maar nu alles niet loopt zoals het hoort vind ik het erg onzeker en spannend. 

In het ziekenhuis aangekomen hoeven we maar even te wachten en worden de metingen gedaan. Ze kijken naar de lengte van het bovenbeen, de grootte van de buik, de grootte van het hoofd, de doorbloeding van de navelstreng, de doorbloeding van de hersenen en de hoeveelheid vruchtwater. 

De echoscopist mag geen conclusies trekken dus we wachten tot ons volgende afspraak. De verloskundige geeft aan dat het vruchtwater verder afgenomen is en de groei nu niet nog minder is geworden. Het is ´acceptabel´. We mogen een week verder. 

Hmmm acceptabel, moeten we daar blij mee zijn? Ik moet de bewegingen van ons kindje goed in de gaten houden en mag bij twijfel altijd bellen. Jeetje wat een verantwoordelijkheid. Op naar de volgende afspraak en afwachten wanneer ik zal worden ingeleid. 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je