{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe je snel met beide voeten op de grond terecht komt

Ik heb het er hier zo moeilijk mee!

Afbeelding blog 'Hoe je snel met beide voeten op de grond terecht komt' Achtergrond blur afbeelding

Ik heb in mijn leven wel heel wat mee gemaakt. Mijn vader overleden. Heb 1 oma de rest is overleden. 2 zussen overleden. Maar wat er nu is gebeurt heb ik het wel zo moeilijk mee.
Een hele verre familie lid heeft een dochtertje. Dat bleek ineens heel erg ziek. Zo ernstig ziek dat ze gister haar laatste adem heeft uitgeblazen. Het meisje was bijna 2 jaar!!!!! Niet veel jonger dan mijn lieve schat. Nu weer lopen de tranen over mijn wangen. Ik heb het hier zo moeilijk mee. Ik vind het zo heftig. Ook gewoon hoe die geweldige ouders nu thuis zitten tussen het speelgoed van hun meisje die ze bijna moeten begraven. Dit is zo oneerlijk!! Ik knuffel mijn kindjes vandaag de hele dag. Ik ben gewoon zo van slag . Lieve papa let goed op Haar!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je