{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe gaat het nu met ons? Update

Afbeelding blog 'Hoe gaat het nu met ons? Update'

Met ons gaat het erg goed. Ons meisje maakt het erg goed, dat maakt ons erg gelukkig. Afgelopen maandag hebben we een echo gehad, en daar konden we heel duidelijk zien dat ze aan het duimen was. Je zag haar wangetjes zo mooi op en neer gaan. De ene dag voel ik haar heel goed in mijn buik bewegen en de andere dag een stuk minder, maar volgens de verloskundige is dat normaal. Ik maak me wel meteen druk als ik haar wat minder voel, maar zodra ze dan weer beweegt is het goed. 5 weken geleden ben ik erg hard gevallen, dan schrik je wel even zeg. Meteen even met de doppler geluisterd, en 2 dagen daarna een echo gehad. Gelukkig was er niks aan de hand. S’nachts heb ik erg veel pijn aan mijn rechter lies en bovenbeen, en dan kan ik bijna niet lopen. In de loop van de dag trekt dat weer weg. Ook staat mijn bekken continu scheef wat geen prettig gevoel geeft. Momenteel zijn we bezig met haar kamertje, dat is echt zo leuk. Ik weet niet of het precies zo word als ik het in mijn hoofd heb, maar we zijn op de goede weg. Vandaag zijn we nog even naar de prenatal geweest, en konden het niet laten om weer iets te kopen. De gold & blush lijn is zo leuk! Ik kan niet wachten tot het kamertje af is!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je