{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe bloot wilt u het hebben ?

Als je borstvoeding geeft komt het ook wel eens voor dat je dit in een openbare gelegenheid moet doen. Hoe doen jullie dat ?

Afbeelding blog 'Hoe bloot wilt u het hebben ?' Achtergrond blur afbeelding

Ik las verschillende blogs van moeders die hun kinderen lang zelf voeden....chapeau....dit is mij helaas nooit langer dan tot ongeveer 1 jaar gelukt. Ik lees daarbij ook over opmerkingen van anderen die hierover worden gemaakt. Persoonlijk heb ik dit nooit meegemaakt, maar ik zeg er dan wel bij dat die eventuele `openbare `borstvoeding heel discreet gegeven werd....er waren geen aanstootgevende lichaamsdelen zichtbaar voor de toeschouwers zeg maar ;-) . Ik heb zelf ook wel eens in een restaurant gezeten waar de borstvoedende moeder aan een langslopend en om voeding vragend kind ongegeneerd haar blote en erg zichtbare borst aanbood. In zulke situaties kan ik het me wel voorstellen dat er mensen zijn die er aanstoot aan nemen, hoewel ik het dan wel weer te ver vind gaan als ze er ook nog eens enkele zeer hoorbare opmerkingen over maken. Persoonlijk vind ik het geen probleem om zo´n voorstelling bij te wonen...ik ben tenslotte kraamverzorgende geweest maar ik vind het niet van hele goede smaak getuigen. Je kunt, als je dat kind perse wilt voeden ook wel wat discreter handelen....je zou ook gewoon een geschikter moment kunnen kiezen, het kind kan tenslotte ook wat anders drinken. Je hebt tegenwoordig zoveel speciaal voor voedende moeders ontworpen bovenkleding waardoor je je echt niet in allemaal bochten hoeft te wringen om jezelf wat te bedekken.Hoe denken jullie daarover, ben ik gewoon erg ouderwets of zijn er meer moeders die er zo over denken ?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je