{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hmm wat is het nou? ?

Hebben we een dochter of een zoon??

Afbeelding blog 'Hmm wat is het nou? ?'

Die vraag wordt meestal al heel duidelijk beantwoord bij de 20weken echo of een daarop volgende echo.

Bij ons deden ze uiteraard ook hun best en ieders mening en overtuiging was steeds een meisje..
Mijn gevoel zei steeds dat we een zoon zouden krijgen.. maar als iedereen zegt: het is een meisje, dan ga je daarin mee toch?

We hadden zowel een jongensnaam als een meisjesnaam en gingen ervan uit dat we een dochter zouden krijgen. Bij de laatste echo voor ik werd opgenomen zei de echoscopiste dat ze twijfelde en niet goed kon beoordelen of we een zoon of een dochter droegen.

Voor het gemak gingen we ervan uit dat het toch een meisje was. Na de geboorte werden we gefeliciteerd met een dochter, we gaven haar een naam en dat was dat, toch?

Nou.. nee dus! De dag na de geboorte kwamen de artsen aan mijn bed en vertelden dat ze niet zeker wisten of ons kleintje wel een meisje was.
Nu is 400gram erg licht en als er dan een onderdeel wat anders of kleiner is geworden dan normaal dan is het lastig om dat zomaar te beoordelen.

Er werd alles aan gedaan om zekerheid te krijgen: lichamelijk onderzoek, maar ook DNA werd bekeken. Na nog eens 2dagen wist men het zeker: we hadden een ZOON!! Wat een verrassing! We moesten er erg hard om lachen en waren heel erg blij eindelijk zeker te weten waar we aan toe waren.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je