{{ message.message }}
{{ button.text }}

HiPP: Biologisch vlees

Gezond en biologisch voedsel produceren is de grootste bezigheid van HiPP. HiPP besteedt erg veel aandacht aan groente, fruit, en granen....

Afbeelding blog 'HiPP: Biologisch vlees '
Na minimaal 4 maanden is het belangrijk voor een baby om vlees bevattende maaltijden te eten. Baby's hebben in de eerste drie maanden een ijzervoorraad van de geboorte, maar na deze drie maanden is het belangrijk om deze ijzervoorraad aan te vullen. IJzer is een bestanddeel van rode bloedcellen en deze zorgen voor het transport van zuurstof in het lichaam. Door ijzertekort word je slap, en een baby moet juist genoeg energie hebben om zich geheel te kunnen ontwikkelen!

Biologisch vlees van HiPP

Onze grootste bezigheid is het produceren van gezond en biologisch voedsel. Wij besteden erg veel aandacht aan groente, fruit, granen en vlees! Ons vlees is alleen afkomstig van biologische boerderijen. Alleen dieren waarvan de afkomst over meerdere generaties kan worden teruggezocht, worden toegelaten. Op die manier kunnen wij u ervan verzekeren dat het vlees 100% biologisch is. Doordat wij onze dieren fokken in de open lucht op deze biologische boerderijen, verhoogt dit de weerstand en het welzijn van de dieren. De voeding van deze koeien en kalveren bestaat alleen uit natuurlijke producten, zoals hooi, gras en granen. Anabolen, antibiotica, dierenmeel en andere groeibevorderaars zijn verboden!

Leefomgeving

Biologische varkens Varkens zijn gevoelige dieren. Ze zijn enorm stressgevoelig, en dit kan velen verschillende redenen hebben. Één van deze redenen is als een varken niet gelukkig is in zijn omgeving. Daarom zorgen wij er op een zeer nauwkeurige manier voor dat de leefruimte van de varkens er zodanig aan voldoet dat de varkens rustig kunnen leven. En hoe gelukkiger het varken, hoe beter het vlees! Biologische kippen en kalkoenen Je wordt niet per toeval een biologische kip. De kippen gaan generaties lang een lange weg, om uiteindelijk uitgeroepen te kunnen worden als ‘biologische kip’. De voeding van de biologische kippen van ons is afkomstig van strikt gecontroleerde plekken. Dit zijn kippen die in de grond scharrelen, een zandbad nemen en standaard onder diergeneeskundige controle staan. Ook kalkoenen hebben recht op een rustig leventje. Ze leven in open lucht en beschikken over een comfortabele leefruimte. Natuurlijk worden ze uitsluitend gevoed met biologische granen. Maaltijden van HiPP Zoals hier boven staat, moet een baby dus de juiste hoeveelheid vlees binnenkrijgen. Niet teveel, en niet te weinig. Een baby hoeft niet elke dag vlees te eten. 50 gram per keer is voldoende. Probeer zo'n 2 tot 5 dagen maaltijden met vlees te voeden. Onze vleesmaaltijden bevatten de juiste hoeveelheid vlees die je baby nodig heeft! Bij HiPP kunt u er zeker van zijn dat het vlees van hoge en biologische kwaliteit is.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je