{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hij is bijna te dik ???!!!!

Afbeelding blog 'Hij is bijna te dik ???!!!!'
Nu is het alweer een klein maandje geleden dat ik het commentaar kreeg, maar toch wilde ik het even delen om te zien of er nog meer mama`s zijn die dit is overkomen. Begin december moest ik met ons kleine ventje weer op het consultatiebureau komen. Hij was toen net 4 maanden oud. Daar aangekomen mocht ik hem uitkleden en werd hij gemeten en gewogen. Hij was nu 64 cm lang daar was nog niets mis mee. En toen kwam het wegen. Ik wist al dat hij over de 8 kilo zou gaan en ja hoor meneertje woog 8150 gr. "Nou dat mag nog net, hij is bijna te dik" zei de consultatie verpleegster. Ik heb maar braaf mijn mondje dicht gehouden, maar er ging van alles door mijn hoofd. Hoe kan een baby nou te dik zijn. Hij krijgt alleen borstvoeding en ik was net begon met een fruithapje. Als hij nou vol gestopt werd met koekjes oid a la, maar niets is daar van waar. Ik kan er toch niets aan doen dat mijn borstvoeding zo vol is als slagroom haha. En dan nog wat hadden ze er aan willen doen? Hem op een dieet zetten??? Ik vond de opmerking zo stom een baby hoort in mijn ogen dik te zijn, met overal van die heerlijk vetrolletjes , net een klein michelinmannetje.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je