{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hieppp hieppp hoera!!

Zelf niet zo Crea Bea? Wel een feestje voor je kleine waar je toffe versiering voor wilt? Ik heb de tip! Hieppp hieppp!

Afbeelding blog 'Hieppp hieppp hoera!!'

Mijn zoontje is laatst 1 geworden! Ik was (natuurlijk!) enthousiaster dan hij. Nu de versiering.. Dit wordt een eitje! Ja dat dacht ik. Wij de grote winkels af, maar helaas.. Alleen ballonnen meegenomen. Ik wilde namelijk  wat meer stoere versiering. Dus zwart en wit als basiskleuren en dan confetti als leuke speelse toevoeging, het is toch een kinderverjaardag. Online kwam ik op vele sites. Waaronder www.hieppp.nl

Hieppp

Ze hebben een redelijk assortiment voor verschillende feestjes. Ook voor babyshowers. Zij hadden dus een ruime keuze aan zwart/wit! Ik heb de volgende items besteld:

• krijtbord slinger • witte plastic slinger • wit/zwart pompom slinger mini • grijs/zilver tafelkleed • crepeslinger wit • crepeslinger zwart • 

Rond de 26,- incl verzendkosten. Duidelijke bevestiging en verzendbevestiging met track&trace code. Ik kreeg het snel in huis, netjes verpakt. Alles was zoals beschreven, op 2  items na. De krijtbordslinger moest ik de lijn zelf aan elkaar rijgen en de pompomslinger was maar 1 lijn.. Op de foto zag t eruit als 3 slingers die 1 slinger vormde. Maar goed ik had genoeg versiering om t leuk aan te kleden!

Na mijn zoon's verjaardag kreeg ik een beoordelingsmail. Ik heb ze een 9 gegeven met de feedback dat er 2 items bij waren die anders zijn dan de omschrijving doet denken.. Dacht hier verder niet bij na totdat ik 1 dag erna mijn email opende. Ik zag een creditnota van Hieppp met een extra mail die persoonlijk reageerde op mijn feedback! Ze gaven aan dat ze mijn feedback serieus hebben genomen en de omschrijving van de artikelen hebben aangepast. Daarnaast kreeg ik mijn geld terug voor beide artikelen! Ze hebben mij hier echt mee verrast. En verdienen van mij de dikke 9 die ik ze ook heb gegeven. 

image_1459102044.jpeg

Dusss heb jij binnenkort een feestje? Kijk eens op de site van Hieppp! Echt een positieve ervaring. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je