{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het zonnetje schijnt..

Afbeelding blog 'Het zonnetje schijnt..'

En de kleine man is al wakker!!

Vanochtend was het 06.30 uur. Het word steeds vroeger in plaats van later. Uitslapen is er niet meer bij, voor mama althans. Papa slaapt gewoon verder alsof er niets aan de hand is.

In de ochtend  drinkt hij nog lekker bij mama aan de borst tot zijn buikje lekker vol en verzadigd is van de melk. Meestal slaapt hij daarna weer lekker in en ben ik nog een tijdje wakker.  Zo...hij is weer klaar, Zal hij nu gaan slapen?

Nee, eerst eens even de benen strekken. Hij kruipt naar het voeteneinde en gaat daar vrolijk zijn billen wakker schudden en zijn stembanden opwarmen. Zo dat is klaar, hoeft dat straks niet meer.

Hij komt helemaal terug gekropen en begint mama wakker te maken met kusjes. Door de inspanning van de kusjes in combinatie met een beetje verkouden zijn, is zijn neus vol snot gelopen. Hoppa!! smeren wie die toch gewoon aan mama af? Moet kunnen!

Vervolgens zoekt hij zijn plekje ( draaien en woelen). Ik wrijf over zijn voorhoofd, zachtjes zodat hij ontspannen in slaap valt.

Nog geen minuut later ligt hij heerlijk te slapen en mama? Die is klaar wakker om de dag te beginnen...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je