{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het was tijdelijk, die stilte

Graag niet op fb plaatsen

Afbeelding blog 'Het was tijdelijk, die stilte ' Achtergrond blur afbeelding

Zucht
Dat was de stilte. Toen ik lekker met een vriendin uit eten was heeft mijn schoonmoeder weer toegeslagen. Eem berichtje van mijn man: het gaat niet goed met mijn moeder, hebben het er straks over. Thanks schoonmoeders mijn avond is geruïneerd, zelfs als je niet eens in de buurt bent....

Enkele weken geleden
Heeft ze te horen gekregen dat ze het aan haar longen heeft, onherstelbaar. Juist rond de kerstdagen zoals voorspeld en een boodschap waarmee ze op het gevoel van mijn man speelt. Ik kan wel janken wat is het een kreng. Weer de avond naar de knoppen... want straks legt ze het loodje en wil mijn man tijd met haar doorbrengen. Alles van de afgelopen tijd aan positiviteit voelt zo weggegleden de afgrond in. Alle afspraken weer van de baan en ik die me aan moet gaan passen op haar komst. Ik ben kwaad, teleurgesteld en verdrietig ..... ontkent ze ook alle negatieve verhalen die ze over mij de wereld in heeft gebracht en heb ik alleen Maar de vragen waarom mijn man zo wie zo niet op de hoogte was van al haar onderzoeken en wat maakt dat het nu vertelt moet worden als ze het al een paar weken weet. Heb de hele nacht niet geslapen gewoon omdat mijn lijf zoveel boosheid voelt en ik er niets mee kan. Ik loop op eieren, sta weer in een hoek gedrukt en zij staat weer midden in ons gezin met haar verhalen! Een dagje uit gepland naar de kerstmarkt heeft ze toegeëigend onder de noemer ik weet niet of ik er volgend jaar nog ben.... ben ik nou egoïstisch? Dat ik nu denk dat die dag me nu al gestolen kan worden omdat ik geen zin heb om tegen haar aan te kijken en leuk te doen? De slechtste gedachten komen in mij naar boven.... en ergens weet ik dat ook dit verhaal heus de wending zal krijgen dat het drama minder groot is dan zij nu doet voorkomen.... of heeft ze ons nodig als taxi voor ziekenhuis bezoeken. Gaan mijn man zijn vrije dagen op aan een vrouw die echt alle drama schrijft en de boel voorliegt..... ik ben moe, moe van verdriet, moe van boosheid dat ik weer in de hoek gedrukt word waar ik niet wil staan maar wel gezet ben. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je