{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het vervolg op onze zwartewolk

Het verdere vervolg over het overlijden van Niva

Afbeelding blog 'Het vervolg op onze zwartewolk' Achtergrond blur afbeelding

Neonatologie heeft voor ons VZW Boven de wolken geregeld, die man (Bart) was rond half 4 aangekomen. Wanneer hij op de verloskamer vertelde dat hij voor Niva kwam, verschoot Astrid zich, de Vroedvrouw die geholpen had haar op de wereld te zetten. Ze kwam onmiddellijk naar ons toe en vertelde dat ze het niet kon geloven. Ze wou Niva nog eventjes vastnemen, ze mocht van ons. Nadat de fotograaf zijn uitleg gedaan had tekende ik de papieren van de fotograaf, ondertussen was Fien op zoek naar een rustige plek waar de fotograaf mooie foto’s kon maken! Ik wist niet hoe ik op de hele situatie moest reageren het ene moment was ik ‘koel’ en het ander moment was ik gebroken. Wanneer alles gedaan was bleven we alleen bij Niva, wachten op Levi.. Toen uiteindelijk  grote broer Levi aangekomen was gaf hij Niva een aaitje & een kusje hij was zo trots op zijn zusje hoe hij haar aan het bewonderen was ! 😍  mama bibi zegt hij ik vertel dat zusje heel diep slaapt, na een uurtje besluiten we om te gaan, Levi naar huis & wij terug naar de kamer. Aangekomen op de kamer komt een Vroedvrouw even met me praten, het enige wat ik wil is rust & uit deze nachtmerrie geraken ! De avond valt mijn vriend gaat naar huis daar blijf ik dan heel alleen achter.. ik probeer te slapen maar dat lukt niet ik blijf nadenken en hopen dat dit alles niet waar is, ik hoop dat een Vroedvrouw me komt vertellen dat ze zich vergist hebben & Niva wakker is geworden.. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je