{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het vervolg,

Afbeelding blog 'Het vervolg, '

We krijgen Macrogol en we moeten zelf uitzoeken hoeveel. Macrogol blijkt langzaam te werken, dus het duurt een paar dagen voor we haar aan het poepen krijgen. Een periode van waterdunne ontlasting begint en we moeten het maar gewoon proberen. We krijgen een schepje voor 10 gram. Maar ze mag maximaal maar 4 gram. Zoek het dus maar uit. Maar goed ook dat lukt. Maar die dunne ontlasting is ook niet fijn. Ondertussen krijgen we een meisje, wat huilt, 50 winden per uur laat, heel veel spuugt en niet tot rust komt. Voor de lucht krijgen we infacol, voor het spugen Nutriton, voor het poepen dus macrogol. Maar nog ben ik niet gerust. Ons meisje zag grauw. Wat niet vreemd was. Het kind was dood op.

En in eens, naast de vlekkerige huid en blauw masker. Blauwe dikke tong. Tong uit de mond. Dienstdoende ka gaf aan de volgende dag contact opnemen met de eigen ka. Maar ja die kleine moest wel eten. Dus naar de dienstdoende apotheek. Nutrilon pepti. Een week later zaten we bij de ka. En langzaam ging het beter. Wij dachten diagnose is nu wel gesteld.

nee hoor drie maanden later mogen we gaan provoceren. Resultaat was hetzelfde. Koemelk allergie! En een volledig ontregeld kind. Het duurde na provocatie ongeveer drie weken voor dat we ons kleintje weer in het ritme hadden. Inmiddels krijgen we ook problemen met vis en met veel fruit. Maar nog steeds beweerd de kinderarts dat er niets aan de hand is. maar we moeten vooral infacol en nutrilon pepti gebruiken en koemelk vrij geven. Maar er is niets aan de hand. Ook mag ze geen vis meer. Maar nee er is nog niets vastgesteld.

  Wanneer de kleine deze zomer een jaar is wordt ze geprovoceerd. Nu kreeg ik ineens een oproep van het ziekenhuis dat ze ons toch voor de provocatie willen zien.  1 juli dan is het zo ver. Om gek van te worden! Wordt vervolgd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je