{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het stoeltjes-drama

Afbeelding blog 'Het stoeltjes-drama' Achtergrond blur afbeelding

Mijn dochter is intussen 14 maanden. Het is een schat van een meid en ze lacht heel veel... maar zodra ze vastgezet wordt is het een drama! Dit is al vanaf het begin zo. Eerst in de maxicosi, nu in het autostoeltje en in het eetstoeltje. In de maxicosi en het autostoeltje is het alleen brullen op het moment dat ze er ingezet wordt.  Daarna vindt ze het wel prima. In het eetstoeltje is het een ander verhaal. Aangezien ze in het eetstoeltje gaat staan, moeten de riempjes wel vastgemaakt worden. Helaas blijft mevrouw draaien en brullen!

Op dit moment eet zij lopend. Ze komt dan lekker bij ons aan tafel staan en neemt af en toe een hapje. Ook pakt ze af en toe wat eten van ons bord af. Ach, ze eet tenminste!

Wanneer we haar in het stoeltje zetten, dan is het 9 van de 10 keer een groot drama. Die ene keer accepteert ze het gewoon en eet lekker haar bakje met eten op, maar de andere keren zet ze het gelijk op een brullen en draait zich een slag in de rondte. Doordat ze een klein poppetje is, krijgt ze het zelfs voor elkaar om zich los te wrikken zodat ze alsnog kan gaan staan!

Moet ik haar in het stoeltje in een dwangbuis vastzetten en haar voeren of vastzetten en een x-tijd wachten totdat ze zelf gaat eten/gevoerd wil worden? Wanneer ze los staat, dan pakt ze ook af en toe al zelf het lepeltje en probeert ze een hap te nemen (soms nog raak ook!)

Tips en suggesties zijn welkom!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je