{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het slapen overdag voor baby's

Hoe en wanneer en waar leggen jullie jullie kindje overdag te slapen?

Afbeelding blog 'Het slapen overdag voor baby's'

Hallo allemaal,

Mijn eerste blog.... Mijn lieve meisje is alweer 12 weken !! Wat gaat het snel allemaal hé !?

Nu mijn vraag; hoe doen jullie dat met slapen overdag? 

Ik vind het nogal moeilijk..... Na de fles duurt het soms even voordat het boertje komt dus ik kan haar niet meteen plat leggen, wil ze overigens ook niet Haha

Maar ik zit er dus mee dat je zoveel verschillends hoort en leest..... Ze moet ook kunnen spelen en dat wilt ze ook echt, maar dan valt ze in slaap in de box. In bedje moet het rustig zijn omdat het is voor te slapen en niet om te spelen....

Maar wanneer is dan het goede moment om haar in bedje te gaan leggen ?? Want ze zeggen ook dat je haar beste wakker in bedje kunt leggen.... En wat als ik nog boodschappen moet doen ?? Hoe doen jullie dat? Ik leg haar dan gewoon in de maxicosi en in de auto slaapt ze zo weer als ze al wakker word.... Opzicht sliep ze goed in de box, maar ze begint steeds korter te slapen dus de rust in bedje zal goed voor haar zijn denk Ik.... Maar hoe ga ik dit aanpakken?  

Als dit goed gaat wil ik haar ook 's nachts in haar bedje gaan leggen.... Nu slaapt ze nog in de wieg bij ons op de kamer. Dus dat word dan volgende stapje :)

In hoor graag jullie ervaringen !! :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je