{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het oogleden-probleem

Afbeelding blog 'Het oogleden-probleem' Achtergrond blur afbeelding

Ken je dat? Ben je net even leuk aan het spelen of oefenen met rollen, vallen die oogleden steeds dicht. Het is toch echt te zot voor woorden. Je probeert ze uit alle macht open te houden, ja, je probeert ze zelfs omhoog te houden met je handen. Maar nee, hoor.. In elk onbewaakt moment vallen ze weer dicht. Ik ben daar nou zo klaar mee en dat laat ik weten ook. Ik ga gewoon net zo hard schreeuwen totdat die oogleden openblijven. Er moet toch iets op te vinden zijn.. O, deze vinger is wel lekker. Mjom mjom mjommmm...
*Oogleden vallen dicht*
Huh? WAT!! Neeee, niet dicht vallen!! Mamaaaaaaa, help me nou toch! Mamaaaaaaaa.. O mama is er al. Ja, die kan mij wel helpen tegen dichtvallende oogleden. O ze gaat zingen, hehe dat is leuk. Gaat ze weer over die beren zingen? Jaaaa, nice! Ik zag twee beren, broodje smeren, o het was een woooonder...
*Oogleden vallen weer dicht*
....
Huh?? Niet weer?? Mama? Ooooo waarom nu toch weer.. Ik ga nu hard huilen, met mijn ogen open. Hee, dat wil niet. Ik ben zo moe.. Maar ik wil wakker blijven.. Ik.. wil...wakker...blijven.. Ik.........zag....twee...beren....
Zzzzzzz

En zo viel Minime na een uur toch in slaap en wonnen de oogleden het van haar. Welke plannen zal Minime bedenken voor de volgende keer dat die oogleden maar niet open willen blijven?
Tot volgende keer!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je