{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het onbekende

En ineens wordt je geconfronteerd met de bijwerkingen

Afbeelding blog 'Het onbekende '

First of all.. dit is géén blog waarin ik beargumenteer waarom wij wel vaccineren. Dus please mommy’s, be kind!

14,5 maand oud en onze kleine meid zit helemaal onder de blauwe plekken, voornamelijk op haar beentjes en als ze valt ook snel op haar koppie. Ze begon met lopen dus wij als ouders vonden het wel veel maar niet alarmerend!

Toch dachten de leidsters op de opvang er anders over. Ga maar even langs de huisarts was het advies, misschien heeft ze wel iets met het bloed.

Ook de huisarts kon niet echt bedenken wat het probleem kon zijn. Ga morgen maar even bloedprikken.

Mijn hemel! Wat een drama de volgende dag, bloedprikken met een dreumes. Mama was nog nerveuzer dan de kleine dame zelf. Na veel moeite, tranen en 3 buisjes bloed armer konden we weer naar huis.

nooit verwacht dat ik 2 uur later onder het eten werd gebeld door de huisarts met de mededeling dat de kinderarts haar nog graag even wou zien voor het weekend.. haar bloedplaatjes waren wel erg laag! Paniek.. wat zou dit betekenen als de rest van de bloedwaarden wel gewoon goed zijn??

Gelukkig mochten we na 2 uurtjes en een goed gesprek met de kinderarts weer naar huis..

de oorzaak? Een virus, griep of toch de vaccinatie.

voor ons was het meteen duidelijk! 2,5 week ervoor was ze gevaccineerd voor o.a de bmr. Hier is ze geen moment ziek van geweest maar wij hebben sterk het vermoeden dat dit een aanslag is geweest op haar lichaam en dat dat de oorzaak is geweest bij haar..

en nu? Observeren en regelmatig terug om weer bloed te prikken om te zien of de bloedplaatjes weer naar een normale waarde stijgen.
Ze is nog steeds haar vrolijke zelf en gelukkig kerngezond op dit probleem na


En melden bij Lareb. Het bedrijf dat alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccinaties registreert..

een gewaarschuwd mens telt voor 2


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je