{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het LEED dat fotoboek heet.

Hebben jullie dat nou ook? je telefoon vol met foto's hebben staan, al maanden denken nu ga ik echt een fotoboek maken.... Maar maanden later al 100 pogingen gedaan maar iedere keer weer niet op die knop bestellen drukken, want stel je voor dat hij nog beter kan?!

Afbeelding blog 'Het LEED dat fotoboek heet.' Achtergrond blur afbeelding

Vroeger, was alles anders. Alles was beter, zo ook dat je foto's maakte met je camera en je niet kon wachten om ze te laten ontwikkelen omdat je dan pas wist of dat je er een beetje fatsoenlijk op stond. "Filters"? Die gebruik je in stofzuigers. "Selfie"? is dat een nieuw woord wat aan het dikke van Dale wordt toegevoegd volgend jaar? 200 foto's maken en dan de leukste eruit pikken? Uhm, nee mijn rolletje konden maar 50 foto's op. Altijd leuke lege fotoboeken waar je alle mooiste foto's in kon plakken en dan had je standaard stickers met 'quotes' die je bij je foto kon plakken. Tja eigenlijk was dat echt wel een leuke tijd.

Maar goed des al niet te min is deze tijd ook leuk natuurlijk, maar toch wil je niet al die mooie foto's op je telefoon houden natuurlijk. Je wilt iets visueels, iets beet pakken. Een mooie herinnering waar je keer op keer in terug kunt kijken. Iets wat je tevoorschijn haalt als je opa of oma op bezoek komt. Of als je kinderen straks wat ouder zijn jij hun in een boek kunt laten zien hoe ze waren als baby. Herinneringen, ze zijn er om op te slaan en er keer op keer naar te kijken. Zodat jij ze niet vergeet dat ze na 2 uur scrollen pas op je telefoon zichtbaar zijn.

Dus na 1000 pogingen op allerlei verschillende sites, waar ik keer op keer 'bijna' mijn fotoboek af had en eigenlijk alleen nog op bestellen hoefde te klikken in mijn winkelmand maar toch niet tevreden was.... Want ja kon het niet beter een staand fotoboek zijn ipv een liggende?! Stootte ik op de app Pixum. Hehe eindelijk een app waarbij ze me alvast een voorzetje geven. d.m.v. op tovermap te klikken maakt hij zelf in een mum van tijd een eigen fotoboek met jou mooie foto's. Zo heb je gelijk inspiratie hoe het er mooi uit kan zien en pas je het zelf alleen nog een beetje aan. Dit zocht ik dus. Ipv naar een dure fotowinkel die zelf een heel mooi boek in elkaar zet voor je. Echt een soort online personal creative director. Super handig! in een mum van tijd had ik mijn fotoboek klaar! En een paar dagen later lag hij op de mat! uiteindelijk altijd zo spannend hoe dan het eindresultaat is.... Maar het is prachtig geworden wat een mooi fotoboek! Ik heb nu van het eerste half jaar van Zayn gedaan en binnenkort ga ik het 2e half jaar maken. Kan niet wachten om de mooie foto's weer op te sparen en weer aan de slag te gaan. Terwijl ik hier altijd een hekel aan had. Binnenkort ga ik er ook een maken voor mijn oma en mijn moeder. En laat ik nou een kortingscode voor jullie hebben! Met de code RAISA-PFB krijg je 20% korting op een fotoboek via de pixum app

Ik ben benieuwd hoe jullie fotoboeken eruit gaan zien! Stuur mij een DM op insta als hij op jullie mat ligt? Zo benieuwd hoe iedereen weer een ander mooi fotoboek maakt!


Volg ons avontuur: www.instagram.com/down.withzayn 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je