{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het jaar van Quin

Tijdens het jaar van Corona

Afbeelding blog 'Het jaar van Quin ' Achtergrond blur afbeelding

Voor velen zal 2020 bekend blijven staan als het jaar van Corona. Voor ons echter zal het altijd het jaar blijven van onze Quin.

Vroeg in de ochtend op 5 augustus werd Quin bij ons thuis geboren. Om 3:45 uur gingen de verloskundige en de kraamverpleegster de deur uit. Voor het eerst waren we alleen met onze 2 uur oude zoon.

De verloskundige vertrok met de woorden: “ lekker uitrusten en bijslapen”. Dat leek me een geweldig idee. Little did i know, haha.

Quin lag in zijn wiegje naast mijn kant van het bed heerlijk ingepakt te slapen. Ik lag op mijn zij naar hem te kijken. Uren lang, zonder überhaupt vermoeidheid te voelen. Ik heb gehuild, hardop gelachen en klap nog steeds bijna uit elkaar van trots als ik naar hem kijk.

Door hem heb ik het hele Corona gedoe amper aandacht kunnen schenken. Natuurlijk heb ik me netjes aan alle regels gehouden, wat betreft kraamvisite soms heel lastig was. Maar zelfs Corona heeft niet kunnen veranderen dat 2020 voor altijd jouw jaar is, lieve Quin.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je