{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het is stil

Ook deze post niet op FB plaatsen, daar heb ik geen behoefte aan.

Afbeelding blog 'Het is stil '

Het is stil, het is buitengewoon angstvallig stil.
Vandaag een aanvaarding gehad met mijn schoonzus, ach is het niet mijn schoonmoeder dan is het mijn schoonzus... theoretisch gezien is het precies het zelfde. Maar goed... de situatie het kan niet anders het gaat om geld. Via mijn werk worden er bioscoop bonnen uitgedeeld en nee ik ben niet degene die zou zeggen joh lieverd kijk hier heb je 4 bonnen voor de kids. Ga gezellig naar de bios.... een gezamenlijk kennis (blijft achteraf nog nooit bij haar gezien) heeft deze wel ontvangen van de instantie waar ik voor werk. Direct de link gelegd dikke herrie want ik was familie. Druk whats app verkeer waarvan ik geen idee had waar het over ging. Ik had haar kerst verpest , ze had er op gerekend.. joh prima fijn dat jij er op gerekend hebt, maar ik heb dat niet want jij wil geen hulpverlening voor al je zooi dan kan je soms wat extra’s van uit de hulpverlening ook vergeten.. ze is klaar met me... prima... klaar met haar kennis/vriend.. ook goed. Fijn die boodschap maar wat moet ik er mee... ik zie je nooit, ik hoor je nooit.... behalve... als er wat te halen valt... maar hier is niets te halen.
De andere vrouwelijke kant van de familie met de titel oma heb ik niet meer gehoord. Eng eigenlijk. Niets met Sinterklaas , niets voor de kerst. Met mijn man heb ik besloten dat mijn zwager met kinderen komt met de kids. Die zit alleen met hen... maar mijn schoonzus met de kids en mijn schoonmoeder, daar zijn we het eindelijk over eens. Ook mijn man lijkt geen beweging meer te maken richting zijn moeder... zal het dan toch? Zal hij inzien dat de situatie echt niet gezond is voor zijn zoon, voor onze relatie, voor ons huwelijk?
stiekem heb ik vandaag een fles wijn open getrokken. Gewoon om te vieren dat het hier al dagen rustig is en ik hier van geniet. Geen spanningen , geen issues gewoon rust..... de rust die ik even nodig had, om bij te tanken, om aan mijn gezin te denken en vooral alle gekte buiten de deur te houden was werkelijk waar een verademing... maar goed.... de kerst komt er aan. Wie weet word ik wel getuige van een waar kerstoptreden.... ergens word ik angstig van de gedachten dat zij onze feestdagen gaan verpesten. Drama omdat ze niet uitgenodigd zijn, gejank gejammer en geschreeuw... want tenslotte is kerst een familie feest...... en de gedachten dat we afgelopen jaren echt als een soort sinterkerstman kwamen met cadeautjes etc. Hoe zullen de neefjes en nichtjes het vinden als kerst dit jaar niet gevierd wordt... wat zullen zij te horen krijgen waarom hun oom en tante niet meer komen.. ik wacht in spanning af.... maar geniet nog even van de rust.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je