{{ message.message }}
{{ button.text }}

"Het is maar een fase"

Afbeelding blog '"Het is maar een fase"' Achtergrond blur afbeelding

Even geen "poging tot de perfecte foto" op m'n feed. Want man, wat is dit voor een fase jongens.

Kai wilt mij vast houden, bij me zijn, op me zitten, m'n hand vast houden. Slapen? Kent die niet. 10 x wakker worden in de nacht, totdat we hem bij ons in bed leggen en dan nog werkt dat niet iedere nacht.

Alleen mij zien is niet meer voldoende, nog even en hij komt terug in me kruipen. Koken en hem in de stoel bij me zetten ? Vergeet het maar. Janken ! Dus dit bad stoeltje was even m'n oplossing. Ja op een keukenblad wat ik niet eerst heb schoon gemaakt, want hij had precies 35 minuten geslapen vandaag dus ik was hem wel even zat! Pff wat heftig. Houd dit nog op ? Waar is m'n schattige kind? Want ik wil hem nu gewoon achter het behang plakken 😫

Bijna 9 maanden en hij kan al heel veel, als in kruipen, optrekken, langs de tafel lopen etc. Maar ook eigenlijk net niks en heeft ook echt wel hulp nodig.

Dat geeft niet, is ook niet erg maar de hele dag is best vermoeiend.

Ik merk ook aan hem dat dat hem frustreert, daarbij kan hij zichzelf ook niet anders duidelijk maken dan lachen als iets leuk is en huilen als iets niet leuk is.

Alleen vaak weet ik dan niet wat nou het probleem is. Hij wilt weinig eten, begint dan zomaar overstuur te huilen, hij wilt op schoot dan nog wel een paar hapjes eten maar dat is natuurlijk ook niet de bedoeling.

Dus als iemand tips heeft hoe ik deze fase door ga komen en of het snel ophoud, graag!

Liefs, Amy 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je