{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het is 'gewoon' een 'spuugbaby'

onze dochter is nu 12 weken oud en spuugt heel veel menig keer bij huisarts en kinderartsgeweest maar het is gewoon een spuugbaby

Afbeelding blog 'Het is 'gewoon' een 'spuugbaby'' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben in 1 week tijd 3 keer bij de huisarts geweest, onze dochter spuugt heel veel, meteen na de fles, 2/3/4 uur na de fles of te wel de hele dag door, ene keer mondjes, andere keer golven, dan weer projectiel maakt niet uit hoeveel ze krijgt wat ze krijgt het blijft zo ene dag gaat het beter dan de andere dag soms een goeie dag en spuugt ze niet terwijl de dag daarna ze van de 5 voedingen er 1 a 2 terug geeft, 3 keer aangeklopt bij de HA voor hulp, 3de keer eindelijk verwijsbrief gekregen voor de KA, maar voordat ik eindelijk bij de KA kon komen waren we 2/3 weken verder :( nou halve wege zat ik op de HAP en de SEH ik hoorde onze dochter stikken in wat omhoog kwam dat geluid, dat gezicht ik was het beu, ik had er genoeg van niet serieus genomen te worden, niet geholpen te worden! ze liep rood aan, ze blaasde bellen, ze kreeg geen lucht nooit meer noooooit meer! daarheen gegaan HAP wilde me weer naar huis sturen, nee mevrouw ik ga niet weg voordat een KA haar beoordeeld heeft. Naar huis gestuurd met medicijnen voor reflux, ging even beter maar al snel was het precies hetzelfde spuugde gewoon weer net als daarvoor dus ben toen gestopt met de medicijnen waarom medicijnen geven als ze niet werken? Daar gaf de KA me gelijk in maar nu? Niks? geen reflux, kans op koemelk allergie is 1% en willen ze niet verder naar kijken, stempel spuugbaby en daar kan ik het mee doen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je