{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het ''horrorverhaal'' over mijn spiraaltje deel 3

horror

Afbeelding blog 'Het ''horrorverhaal'' over mijn spiraaltje deel 3' Achtergrond blur afbeelding

Toen de gyn zei dat ook hij die spiraal er gewoon met geen mogelijkheid eruit kreeg, sloeg de paniek bij mij en mijn man toe. En nu dan? Dat ding moet er gewoon uit. Na wat rondbellen door de gyn moesten we naar de balie toe om verder te praten. de gyn zei alleen nog bij zijn deur: ''succes he'', en deed de deur weer dicht. Lul.... Bij de balie aangekomen kregen we te horen dat ze het nu moesten gaan proberen met een ''Hyscopie''. Dan gaan ze samen met een cameraatje en pincetje naar binnen en op deze manier proberen de spiraal eruit te krijgen. Toen gingen ze kijken wanneer ik terecht zou kunnen. 10 weken later!!!!!! neeee en ik begon al te huilen bij de balie. Ik had zo'n buikpijn en dat ding moest er gewoon uit!!!

Toen heeft mijn man een stampei staan maken (echt die man was zo mijn held die dag) en na een hoop gekoer kon ik ineens de volgende dag terecht? Hoe dan? Maargoed ik was allang blij natuurlijk.
Toen ik me de volgende dag heb gemeld bij het ziekenhuis, kwam de vrouwelijke gyn mij halen. Gelukkig was dit echt een lieve vrouw, veeeel beter dan die andere nare vent. Helaas moest ze volgens de procedure ook eerst proberen om zo de spiraal eruit te krijgen, hup hup de 5e eendenbek in 1,5 week tijd erin, auwie was dat ik dit toch zat en weer dat nare gekraak. Toen ze al heel snel tot de conclusie kwam dat het zo echt niet ging lukken, ging de alles klaar zetten. De eendenbek liet ze erin zitten terwijl ze alles gingen voorbereiden. Wederom was mijn lieve en steunende man weer mee deze dag.

Toen alles eenmaal klaar stond gingen ze naar binnen. Ze deden dit met een soort slang waar constant warm water uitloop om de boel een beetje te verzachten. Dit voelde heel gek want het leek net of ik de hele tijd in mijn broek plaste want ja het komt er ook gelijk weer uit over de stoel en de vloer. Er lag wel een heel dit matrasje op de stoel waar ik in lag. Wel deed dit kijken enorm zeer, wat echt raar is want ik heb een hoge pijngrens. Toen kwam ze met de mededeling dat mijn baarmoedermond pot dicht zat en ze er gewoon niet doorheen kwam met het gebeuren. Ahh vandaar dat het zo zeer deed... heel de boel was super geïrriteerd en ze had me ook nog een beetje opengehaald. Ik kon meekijken met het cameraatje op een scherm maar wou deze horror liever niet zien. Manlief daarintegen zat van onder gefascineerd mee te kijken en ook af en toe op het scherm te gluren...

De gyn moest mijn baarmoedermond gaan verdoven anders ging het gewoon niet lukken. Dit zou geen zeer doen zei ze... Nou wat een HEL wat deed dat ****** zeer. Ik begon spontaan te huilen. Gelukkig na deze nare prik kwam ze er wel doorheen en kon ze verder gaan zoeken. Mijn man zat intussen op het scherm te staren en riep ineens ''Hé ik zie hem!!!!''. Daar moest ik dan wel weer om lachen, die adremme man van mij. Toen de gyn de touwtjes eenmaal vast had moest ik een keertje hoesten en trok ze dat ding er zo uit. Wát een opluchting en verlichting zeg! Na even bijkomen mocht ik gaan staan waarbij ik best wel schrok van de enorme bloedplek op de stoel. Vervolgens kwam er nog een plons water uit van die warmwaterzak waardoor dus de hele vloer zeiknat was. Toen mocht ik me weer aankleden en een flinke maandverband in mijn slip doen.

Wat bleek nou, de touwtjes waren te kort afgeknipt en opgekruld en zaten aan beide kanten lekker in mijn baarmoederwand te prikken. Daarom was alles zo geïrriteerd en had ik de hele dag buikpijn. Dit waren een soort weeën omdat mijn baarmoeder die spiraal eruit probeerde te werken. Vanaf het moment dat de spiraal eruit was heb ik gewoon geen buikpijn meer gehad! Wel wat nabloedingen maar die nam ik maar voor lief. Nu zit ik aan de Yasmin pil na een anticonceptiepauze van 4 maanden totdat mijn man ook aan de kinderen wil. Daarna zien we wel weer verder.

Heeft iemand ook zo'n naar verhaal qua anticonceptie meegemaakt?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je