{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het Etos Baby Abonnement

Waarom hadden ze dit niet vier jaar geleden al uitgevonden?

Afbeelding blog 'Het Etos Baby Abonnement ' Achtergrond blur afbeelding

De Etos heeft iets nieuws gelanceerd; namelijk een baby-abonnement.

Wat houdt zo'n abonnement precies in? Laat ik je dat vertellen. Het houdt in dat je nooit meer misgrijpt als het op luiers, billendoekjes of voeding aan komt.

We hebben het allemaal weleens meegemaakt toch? Je kind heeft zich tot zijn nek toe onder gepoept, je zit inmiddels zelf ook tot je ellebogen onder, het zweet staat op je voorhoofd, je kind trekt je haren uit je hoofd en jij probeert zo snel mogelijk een nieuwe luier om te doen, voordat er nog even een halve liter plas uit gesproeid wordt en je weer opnieuw kan beginnen. Maar dan... Dan zijn de luiers op! Nachtmerrie!

Met dit abonnement krijg je automatisch elke 4, 5 of 6 weken een maandvoorraad luiers - uiteraard voor een vaste, lage prijs opgestuurd. Je kan er ook voor kiezen om dit aan te vullen met billendoekjes en voeding, zodat je hier ook altijd voldoende van hebt. Doordat het automatisch opgestuurd wordt, kan je het dus niet vergeten en je hoeft er de deur niet voor uit. Perfect voor alle vergeetachtige mom-brains! Het enige waar je aan moet denken is het doorgeven als de luiermaat verandert of als je andere voeding nodig hebt. That's all. Wanneer je even genoeg hebt, op een lange vakantie gaat of als je kind zindelijk probeert te worden - maar dit uiteindelijk toch niet lukt - kan je net zo gemakkelijk het abonnement even op pauze zetten.

Nog even alle voordelen op een rij:

- Je hebt altijd voldoende voorraad luiers, billendoekjes en/of voeding in huis

- Het abonnement is makkelijk aan te passen of te pauzeren

- Je hebt altijd de juiste maat luiers voor een vaste (hele voordelige!) prijs

- Het wordt, automatisch, gratis thuis bezorgd

In plaats van vechten in de supermarkt om de laatste voeding of door de stromende regen met grote luierpakken over straat te gaan, hoef ik nu alleen nog maar van de bank te komen en de postbezorger te bedanken.

Via deze link kan je je eigen abonnement samenstellen, zodat jouw kleintje weer lekker de gezellige Woezel & Pip luiers vol kan kakken;

Lifesaver, graag gedaan!

Liefs,

Esther

@vajenraffsp

Afbeelding blog 'Het Etos Baby Abonnement '

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je