{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het eerste tandje! Beter laat dan nooit.

Eindelijk is het eerste tandje doorgekomen! Na een paar weken slecht slapen en een paar maanden ongemak. Beter laat dan nooit.

Afbeelding blog 'Het eerste tandje! Beter laat dan nooit. '

Ja ja na 8 maanden is het dan eindelijk zover, het eerste tandje is doorgekomen. Dat werd tijd ook want vanaf ongeveer 4 maanden zat ze er al tegenaan te hikken. Je merkte dat ons draakje er veel last van had maar het kreng wilde gewoon maar niet doorkomen! We hebben een hele tijd met dentinox gesmeerd. Probeerde dat met mate te doen want ja 4 per dag elke dag voor een paar maanden lijkt mij niet veel erg gezond. Dus alleen gesmeerd als ze het echt niet meer trok. Maarja ondanks al die pijn wilde hij maar niet doorkomen. Vooral de laatste paar weken kregen we het extra met ons draakje te verduren. Ze had dan overdag weinig last maar 's nachts kon je de klok erop gelijk zetten dat ze rond half 1 wakker werd. Met een beetje geluk was het luier checken even knuffelen en weer wegleggen maar meestal was het pech en werd draakje elk uur wakker. Yay.... hoort erbij ik weet het maar vertel dat maar tegen mijn vriend. Die  is vaak laat thuis dus slaapt dan meestal nog niet en je raad het al hij is dan de sjaak omdat hij mij niet wakker wilt maken. Enorm lief maar hij zag er op een gegeven moment uit alsof hij onder een trein had liggen slapen. 

Maar gelukkig is een paar dagen geleden het eerste puntje doorgekomen en heeft draakje daarna 2 nachten achtereen lekker doorgeslapen. Wat heerlijk. Geen kind meer wat doodop is en te eigenwijs om overdag een dutje te doen en vriendlief krijgt nu ook zijn rust.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je