{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het consultatiebureau bezoek nummers 2

Het tweede bezoek bij het consultatiebureau levert me toch wat vragen op.

Afbeelding blog 'Het consultatiebureau bezoek nummers 2' Achtergrond blur afbeelding

Afgelopen vrijdag moest Nino voor de tweede keer naar het consultatiebureau, dit keer kreeg hij zijn eerste prikjes, oeh wat moest hij daarvan gillen. Helaas wou hij niet meer ophouden. Een half uur later heb ik maar besloten hem een borst te geven en dat maakte hem stil. Maar of dat nou een verantwoorde manier is om een baby stil te krijgen, ik weet het niet. Wat vinden jullie?

'S avonds kreeg hij door de prikjes koorts en daardoor sliep hij veel. Ook moest hij veel huilen. Gelukkig werkte de paracetamol zetpil wel heel goed en toen was de koorts gauw over. Hij was opeens weer wakker en alert en kon zelfs weer een beetje lachen. Wat een wondermiddel zeg.

Bij het consultatiebureau heb ik ook gevraagd hoe ik het beste de borstvoeding kan afbouwen zodat ik overdag over kan gaan op flesvoeding. Dit omdat ik over 3 weken weer ga werken en ik kolven niet erg praktisch vind met mijn werk.

Sinds 3 dagen sla ik dus één borstvoeding over. Vanaf vandaag ga ik de tweede overslaan. Gelukkig vind Nino alles prima en drinkt ook de flesvoeding goed op. 

Wat ik wel erg vreemd vond is dat de biologische voeding die de AH verkoopt goedkoper is dan de A-merken voeding. Meestal is toch de biologische variant het duurst? Naja mij hoor je niet klagen, ik ga lekker voor de bio versie. Daar voel ik me dan toch iets beter bij. Welke voeding gebruiken jullie en waarom?

Wel heeft Nino de laatste dagen veel krampjes, zijn stoelgang is veranderd. In plaats van in elke luier wat poep te hebben poept hij nu maar één keer per dag en dan meteen heel veel. (Luierexplosie gevaar!) Maar hij is wel de hele dag bezig met persen en dat is wel erg zielig, hij kan hierdoor minder goed slapen. Zou dit komen door dat ene flesje per dag, dat lijkt me toch niet?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je