{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het consultatiebureau

Deze week moest Nino voor het eerst naar het consultatiebureau. Spannend!

Afbeelding blog 'Het consultatiebureau'

Afgelopen vrijdag was Nino alweer 1 maand oud, hiep hiep hoera! En dat betekend op naar het consultatiebureau.

Tot nu toe hoor ik alleen maar mensen die niet blij zijn met het consultatiebureau omdat hun kind volgens het consultatiebureau niet volgens de groeicurve groeit en te veel of juist te weinig zou eten. Nu eet Nino behoorlijk wat dus was ik erg benieuwd wat ze te zeggen zouden hebben. Maar gelukkig waren ze erg vriendelijk en doet Nino het erg goed volgens hen. Nino had zich dan ook voorbeeldig gedragen. Heerlijk rustig, vrolijk, wakker en er kwam geen huiltje uit.

Nino zit net iets boven de groeicurve maar dat is niet raar met twee lange ouders. Nino is al erg sterk en kan zijn hoofdje al zelf draaien waardoor hij een mooi rond kopje heeft. En Nino is al erg alert, hij volgt gezichten met zijn ogen en kan al gericht naar mensen en dingen lachen. Wat is het toch bijzonder om deze ontwikkelingen van zo dichtbij mee te mogen maken.

Ik weet dat alle ouders dat van hun kind vinden (je bent immers erg bevooroordeeld) maar ow wat hebben wij toch een heerlijk mannetje.

Op het consultatiebureau kwam Nino ook nog zijn vriend Woody tegen die 2 dagen voor Nino geboren is en die tijdens de zwangerschap veel bij elkaar waren omdat Woody's mama en ik vriendinnen zijn die tijdens onze zwangerschappen veel samen gedaan hebben. Ook met Woody ging alles goed, wat een fijn nieuws toch.

foto.JPG

Dat mocht wel gevierd worden, dus hebben we lekker gelunched bij Set (een leuk klein café/winkeltje hier im Utrecht west) en zijn we even met Woody mee naar huis gegaan voor een kopje thee.

al met al een gezellige dag met fijn positief nieuws!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je