{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het CB leeft met regeltjes

Waarom kijken ze bij het CB niet verder dan hun scherm/neus.

Afbeelding blog 'Het CB leeft met regeltjes'
Het is zover we mogen weer naar het cb. Mijn dochter omdat ze 3 is en mijn zoontje 7,5. Voor mijn zoon is alles duidelijk hij doet het goed en er niks waar ze een op of aanmerking op kunnen maken. Dan is mijn dochter aan de beurt. Ze zat lekker met de blokken te spelen en had alle blokjes op elkaar gestapeld. Zegt ze tegen mij "kijk mama een hele hoge toren helemaal tot in de ruimte". De vrouw van het cb draait zich van haar scherm weg gooit haar blokken toren om en zegt "zo ga jij maar eens een mooie toren voor mij maken, kan je dat?" Mijn mond viel open en ook mijn dochter wist niet wat haar overkwam en zat mij aan te kijken van... mama zag je dat ze gooit zomaar mijn toren om. Dus ik heel zeg maak nog maar een toren lieverd die mevrouw heeft net niet gezien dat je er al een gemaakt had. Ze luistert gelukkig goed en maakt nog een toren. Ze krijgt een kleurplaat en kleurtjes, de mevrouw van het cb zet in de computer dat ze een toren kan maken. Draait zich weer om en zegt dat ze haar lievelingskleur mag pakken om te kleuren. Die had ze al in haar handen en wilde dus ook geen andere uitzoeken. Dus ik maar weer aan haar vragen "wat is jouw lievelingskleur?" En ik krijg het enige juiste antwoord roze. Mijn frustratie loopt langzaam op want mijn dochter is 3 en weet precies wat ze wil en wat doet en snapt hier duidelijk niks van. Ik eigenlijk ook niet. Als ze op gelet had... had ze gezien dat Esmee echt opzoek was naar het roze potlood. En dat ze ook al een toren had gemaakt. Toen er vervolgens ook nog gevraagd werd of andere mensen haar kunnen begrijpen als ze praat viel ik bijna van mijn stoel. We waren al ruim een half uur binnen en Esmee had al van alles gevraagd en verteld. Mijn geduld was dan ook op en mijn antwoord iets minder vriendelijk. "We zitten hier al ruim een half uur en je hebt haar van alles gevraagd en horen zeggen... verstaat u haar?" het antwoord was "ja" Gelukkig hoeft ze pas over een jaar weer.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je