{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het begin van de weg naar het moederschap

Een lange weg te gaan

Afbeelding blog 'Het begin van de weg naar het moederschap' Achtergrond blur afbeelding

Dinsdag 15 oktober 2019, vandaag is een dag waar ik al maanden naar toe heb geleefd. Mijn vakantie naar Griekenland, Rhodos. Ik heb al een aantal dagen keelontsteking. Dit verbaasd me niks aangezien ik van mezelf weet dat ik minstens 2 keer per jaar keelontsteking heb wanneer de temperaturen dalen. Toch besluit ik het vliegtuig in te stappen om er een leuke week Rhodos van te maken. Woensdag 16 oktober, ik zit met Rody, mijn beste vriendin, aan de ontbijt tafel te genieten van onze mooie locatie op een prachtig resort. Opeens bedenk ik me dat ik 1 dag overtijd ben. ik had namelijk op de dag van aankomst ongesteld moeten worden. Ik ging er vanuit dat mijn menstruatie was uitgebleven omdat mijn onschuldige keelontsteking, bronchitis bleek te zijn. Door een virus kan je menstruatie uitblijven en later nog op gang komen. Nu was het wachten....

Dinsdag 22 november, onze laatste vakantiedag is aangebroken en nog steeds geen menstruatie te bekennen. Aangezien we in de nacht pas thuis komen besluit ik om woensdag ochtend een zwangerschapstest te doen. En je raad het...... POSITIEF. zo duidelijk als je je maar voor kan stellen.

Dit komt even als een klap want ik heb op dat moment pas 4 weken een relatie met Djessy en ik woon nog thuis, dit stond dus duidelijk nog niet op de planning.

Voor mij was de keuze al snel gemaakt. Voor Djessy niet. Na dagenlange gesprekken met mijn moeder en stiefvader zijn we er allebei van overtuigd dat dit ons gaat lukken.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je