Snap
  • Baby
  • post

HEMA baby ondermode

HEMA lanceert nieuwe lading aan pyjama's slaapzakken en warme rompers!

Met oog op aankomende herfst en kou lanceerde HEMA onlangs een nieuwe lading aan baby en peuter ondermode. Rompers met lange mouwen, tweedelige pyjama’s, en heerlijk warme slaapzakken, je kunt deze gewoon bij de HEMA terugvinden.

Sinds Elena geboren is kom ik regelmatig de HEMA in, al weet ik niet eens meer wat ik nodig had, in HEMA zal ik het waarschijnlijk wel vinden, en dan ook nog eens van goede kwaliteit. Bij binnenkomst probeer ik dan snel langs de beautygedeelte voorbij te rennen, wat me nooit lukt, en kom ik bij de babydingetjes terecht. Je kunt er werkelijk alles voor een pasgeboren baby, baby, peuter en kind in terugvinden.

Afgelopen week werden Elena en ik beiden verkouden, en ik bedacht me dat een warme slaapzak voor Elena echt nodig zou zijn. Toen ik gisteren weer eens de HEMA binnenwandelde zag ik de slaapzakken staan. Ha! Die heb ik mooi meteen meegenomen.
We zijn natuurlijk voor roze gegaan en mijn kleine meid is er helemaal blij mee, maar ook ik hoef me geen zorgen meer te maken of ze goed onder de dekens ligt. De slaapzak is comfortabel, groot en warm en ze slaapt er heerlijk in. Voorheen sliep ze altijd in een romper met een slaapzak zonder mouwen, maar nu vindt ze de mouwen ook heerlijk! Al is het fijn om te weten dat deze er wel af kunnen.

Maar ook voor alle andere baby en peutermode kun je bij de HEMA terecht:


Babyslaapzakken
Het maakt niet uit welk seizoen het is, de babyslaapzak is geschikt voor elk seizoen. Door verschillende onderdelen is hij super praktisch en het hele jaar door te gebruiken. Met vier drukknoopjes en een handig ritssysteem maak je heel eenvoudig de binnen- en buitenzak aan elkaar vast. Ook de mouwen kunnen afgeritst worden. Zo kan je de slaapzak altijd aanpassen aan de warmte van en rond je baby. Door de speciale extra opening is hij ook geschikt voor autostoeltjes! De babyslaapzak is gemaakt van 100% katoen.

Rompers en pyjama’s
De collectie is gemaakt van verschillende kwaliteiten die passen in het winter seizoen: ga voor de rompertjes met of zonder stretch, gemaakt van normaal katoen of biologisch katoen in combinatie met een lekkere warme pyjama van velours, flannel of katoen. Voor een goede nachtrust kies je voor een slaapzak van flannel of velour. De rompertjes zijn verkrijgbaar in de maten 50/56 tot en met 98/104, de pyjama’s in de maten 74/80 en 86/92 en de slaapzakken in de maten 68/80 en 86/104. Zelfs na meerdere keren wassen op 60 graden, behoudt de collectie haar kwaliteit. En natuurlijk zijn ze voorzien van diverse thema’s. Van sterretjes tot bloemenprints, van streepjes tot dierenprints, maar ook ik vrolijke uni-kleuren. De materialen zijn warm en zacht en natuurlijk lekker comfortabel.

Grootse deel van de collectie is al in de winkel of online te koop, alléén de babyslaapzakken zijn pas vanaf 24 oktober verkrijgbaar, zowel in de winkel als via de site. En heel toevallig krijg ik net een mailtje binnen dat er vandaag bij het online bestellen geen verzendkosten zijn! Dus heb je een mooie pyjama om slaapzak nodig: bestel het gauw kosteloos via de site van HEMA!

Slaap lekker!


xoxo,
Andrea

10 jaar geleden

Echt jammer dat je er voor kiest om zo te reageren. Je denkt namelijk te weten wat mijn beroep is en wat hobby is. Nee, ik krijg hier niet voor betaald, gesponsorde content MOET ik melden en mag ik alléén op mijn eigen site plaatsen, dus op http://trendymommy.nl Hier (op mamaplaats) plaats ik oa. tips en dat is wat mijn bovengenoemde bogpost was: een tip. Wel een copy paste van mijn site, dus zit er wel een affiliate link bij, ik zal hier in de toekomst aan denken. (al was de affiliate link een traffic teller, maar ik vermoed dat je daar nog minder vanaf weet, gezien je reactie) Ik verkoop niks, dwing je tot niets, dus als mijn blogs je niet bevallen mag je ze gerust overslaan, die luxe hebben we allebei. Zo jammer, ik kom hier met een positieve vibe en van dit soort reacties krijg ik een zure smaak in mijn mond.

10 jaar geleden

Sorry, maar ik kan zien dat je wel betaald krijgt voor deze blog (Zanox affiliate marketing link). Vind ik prima, maar waarom geef je dat niet gewoon toe?

10 jaar geleden

bedankt voor je tip.. Ik heb al sinds mijn oudste (11 jaar) heel veel bij hema gekocht qua slaap en ondergoed.. Het blijft gewoon netjes van kwaliteit zelfs na 80 x wassen.. Mijn kleinste van bijna 1 jaar draagt nu nog slaapzakken die mijn oudste dochter ook gedragen heeft..

10 jaar geleden

Nee, ik krijg pers informatie van allerlei merken, omdat ik een eigen site heb. De informatie die ik interessant vind deel ik graag met anderen en ik ben echt blij met Elena's nieuwe slaapzak. Je mag het natuurlijk onzin vinden, is je goed recht!