{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help! Welke luier lekt niet?!

Afbeelding blog 'Help! Welke luier lekt niet?!' Achtergrond blur afbeelding
Na de zoveelste lekkende luiervan de laatste tijd vraag ik me af wat de beste luier is. Ik heb er flink mee geexperimenteerd met mijn oudste zoontje. Ik heb vanalles geprobeerd. Van wasbare luiers tot Pampers. Ik vond dat Huggies vaak lekt, het komt heel precies. Met Pampers had ik meestal het meeste succes. Maar net nu ik er een heleboel heb ingeslagen tijdens een aanbieding, overkomt me het lekken weer. Mijn zoontje is nu 6 maanden en krijgt borstvoeding en is rustig aan met wat bijvoeding begonnen met de Rapley methode. Ik heb alleen last van het lekken met poepluiers. Het is best irritant omdat ik op deze manier wasmachines vol heb en ook als we onderweg zijn wil je niet overvallen worden met dit soort pret. Daarom vraag ik me af wat de ideale luier is, als die al bestaat. Ik vraag me ook af wat een goed alternatief is voor wegwerpluiers. Ik maak me wel eens zorgen om alle chemicalien die in luiers zitten, om nog maar niet over het milieu te spreken met die berg luiers die we verbruiken. Ik voel me daar wel eens schuldig over, maar dan houd ik me maar voor dat ik andere dingen doe die wel goed zijn voor het mileu! Aan de andere kant bent ik te lui om veel luiers te wassen. Een vriendin van mij gebruikt thuis wasbare luiers, van die voorgevomde dingen. Als ze er met haar twee jongens op uit gaat dan doet ze ze wegwerpluiers aan zodat ze geen poepluiers mee naar huis hoeft te nemen. Mijn oudste zoontje Rayan is nu bijna 2,5 jaar oud en na onze ‘vakantie’ naar Nederland wil ik echt met hem aan zijn zindelijkheid werken. Hij weet al wel wat de bedoeling is, maar hij wil het nog niet. En omdat we een reis en vakantie voor de boeg hebben, denk ik laat hem nog maar even. Als we terug zijn en het weer mooi weer is, kan hij mooi in de tuin zonder luier rondlopen. Alle tips met betrekking tot luiers en zindelijkheidstraining zijn meer dan welkom!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je