Snap
  • Baby

Help wat zijn dit voor bulten???

Mijn dochtertje zit telkens onder de bulten en ik weet niet wat het is....

3 weken geleden was ze hangerig  en veel aan het huilen en voelde ze wat warm aan.. ja hoor koorts 38.9 graden maar t bleef aanhouden en ze kreeg ook een paar nbultjes 2 dagen later toch maar naar de huisarts gegaan en die keek in der oortjes en der keel en zag t meteen een virale infectie een keelontsteking  en dat kan gepaard gaan met huid uitslag ..nooit geweten maar nu trekken die bultjes weg en krijgt ze grotere schijven ervoor in de plaats op der hoofd naast der oortjes in der nek en nu 2 mega bulten op der arm en handje ze vergaat van de jeuk en klauwt het ook open ik denk zelf dat het muggenbeten  zijn en dat ze er een allergische  reactie op heeft..smeer er nu aloë vera gel op want dat verzacht wel goed heeft iemand nog tips of adviezen of een ander idee wat het kan zijn ?

8 jaar geleden

Ja het is echt zielig het voelt nu een beetje aan als schaafwonden en het lijkt wel een beetje gelig gisteren was het nog rood hoop dat t snel geneest ze hoest ook zo erg en is snot verkouden arm ding

8 jaar geleden

Het lijkt idd op een muggenbeten-allergie. Zelf krijg ik ook enorne schijven ervan. In italie zijn de beten nog heftiger!

8 jaar geleden

Ik heb er Graham calendulan forte opgedaan vannacht en nu net weer en het is iets gezakt heb ik het idee

8 jaar geleden

Ik vind het wel op muggenbeten allergie lijken maar ik ben geen arts en pas sinds dit voorjaar zag ik de eerste plekken ontstaan. Ik zou goed kijken of er inderdaad muggen in huis rondvliegen en dan kijken of ze een bultje en een vlek krijgt zoals op de foto staat. De bultjse kun je vaak wel voelen. Als er bedekte delen van haar huid vrij blijven van zulke plekken is eczeem niet echt voor de hand. Als er geen muggen zijn en de bulten verschijnen is er iets anders aan de hand. Ik zag een keer 1 mug boven mijn zoontje zijn bedje en mepte die gelijk plat. Het bloed zat aan de muur. Mijn zoontje had 2 rode plekjes. Ik wist genoeg en gebruikte prrrikweg spray. Het is ook een kwestie van uitsluiten en alle omgevingsfactoren opschrijven als je huisarts er niet gelijk aan denkt. Op het cb zagen ze het gelijk. Onze huisarts was op vakantie toen het voor het eerst gebeurde. Ik denk dat de plekken die in de rode vlekken zitten kapot gebeten muggenbulten zijn. Het beste advies om ze te voorkomen zijn horren en een klamboe. Ik ben alleen wel bang dat de huisarts morgen weinig voor je kan doen behalve je gevoel bevestigen. Het meeste spul is pas geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar. Heel veel succes morgen en sterkte.