{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help! Sinds kort drinkt mijn dochter ineens erg slecht?

Sinds anderhalve week drinkt mijn dochter erg slecht en het consultatiebureau geeft mij geen duidelijk advies.

Afbeelding blog 'Help! Sinds kort drinkt mijn dochter ineens erg slecht?'

Hallo, ik had even een vraag over mijn dochter, want van het consultatiebureau krijg ik geen duidelijk antwoord. Mijn dochter is bijna 4 maand en sinds anderhalve week drinkt ze heel erg slecht. Ze krijgt volledige Hero extra voeding op advies van het consultatiebureau, omdat ze erg slecht sliep. 's Ochtends krijgt ze een fles van 210cc met 2 theelepeltjes Bambix en de rest van de dag 4 keer 180cc en in de laatste fles ook nog Bambix. Eerst dronk ze alles op, maar sinds anderhalve week laat ze ongeveer 80cc per fles staan. Ze krijgt dus eigenlijks maar 100cc per keer wat volgens mij veel te weinig is? Hopelijk kunnen jullie mij helpen, want ik word er een beetje wanhopig van dat ze ineens zo slecht drinkt. Alvast bedankt! Groeten Joyce

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je