Snap
  • Baby
  • post_short

Help mijn kinderen slapen niet

Mijn kinderen zijn nog maar 15 maanden oud en willen in de middag niet meer slapen.

Wie heeft er nog tips.

Mijn tweeling van 15 maanden willen s'middags niet meer slapen ook niet als ik ze er later in doe. s'avonds zijn ze zo moe dat ze niet meer kunnen slapen. Heb al van alles geprobeerd. Eerder of later naar bed. s'avonds eerder naar bed. Ieders apart op een slaapkamer maar dit was al helemaal geen succes. Wat kan ik hier nog meer aan doen.

10 jaar geleden

Bedankt voor de reacties. Het zal indd dan wel een fase zijn. Heb van begin af aan altijd al gezegd wat ik ging doen en wat er na die tijd ging komen. Maar het komt allemaal wel weer goed.

10 jaar geleden

Wij hebben ook een tweeling (van 16 maanden) die het sinds kort ook niet echt nodig vinden om s middags te slapen! Ik probeer zoveel mogelijk een vast ritme aan te houden en bijv tijden het fruit geven al te zeggen, even lekker wat eten en dan gaan we zo naar bedje toe. En ook tijdens het naar boven brengen en de slaapzak aantrekken zoveel mogelijk vertellen wat de bedoeling is. Op zich werkt dat hier in ieder geval best goed. Het zal ook inderdaad wel een fase zijn. Succes!

10 jaar geleden

Misschien moet je ze s ochtends eerder wakker maken, ik weet niet of ze misschien langer slapen in de ochtend omdat ze zoals je zegt s avonds niet willen slapen. Het is waarschjnlijk idd maar een fase, succes ermee! Hoop dat het snel over gaat.

10 jaar geleden

Dat doe ik nu indd maar en zwaar is het zeker maar ja je went er ook wel weer aan.