{{ message.message }}
{{ button.text }}

help! mijn kind slaapt overdag bijna niet

onze kleine meid slaap overdag haast niet en is aan het eind van de dag niet te genieten omdat ze te moe is.

Afbeelding blog 'help! mijn kind slaapt overdag bijna niet'

onze kleine meid is 12 weekjes oud en wil overdag bijna niet slapen.

soms valt ze in slaap voor hooguit 20 minuten.

het is al vanaf dat ze ongeveer een paar weken oud was dat ze overdag niet meer wou slapen maar liever om haar heen wou kijken en alles wou mee maken.

helaas is ze aan het eind van de dag dan zo moe dat ze heel erg hard begint te schreeuwen :( 

ik weet soms niet meer wat ik moet doen, dus dan haal ik haar maar weer uit bed en leg haar maar weer bij mij neer dan kan het zijn dat ze wel wil slapen.

ik heb het al met het consultatiebureau besproken maar daar krijg ik alleen maar te horen dat als ze snachts wel slaapt dat we daar dan maar blij mee moesten wezen en dat we maar moeten accepteren dat we gewoon een hele wakkere baby hebben??

het is logisch dat ze snachts wel goed slaapt omdat ze gewoon oververmoeid is en overdag niet slaapt.

nou moest ik proberen om haar volledig op de friso extra te zetten zodat dat misschien meer vult, dat heb ik gedaan maar dat helpt ook niet.

nu krijgt ze sochtends een fles van 180cc en 3 theelepels bambix de rest van de dag de ene keer 150cc en de andere keer 180cc het is maar net hoeveel honger ze heeft.

en de laatste fles is meestal rond half 9, 9 uur dan krijgt ze 150cc met 2 theelepels bambix en die fles gaat de ene keer wel leeg en de andere keer is ze te moe om te drinken en gaat er hooguit maar 20 of 30cc in.

ik hoor vriendinnen en andere mensen die er een ritme in hebben en waarvan de kleine overdag zeker wel 3 uren slapen overdag en dan denk ik weer: wat doe ik toch verkeerd dat onze kleine meid niet wil slapen terwijl ze zo moe is.

ligt het aan mij of hebben we echt een meisje wat gewoon alles wil zien en beleven en vecht tegen de slaap??

hopelijk kunnen jullie mij helpen en hebben jullie misschien dit ook mee gemaakt en hebben jullie een oplossing?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je