{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help me met afstuderen

Help me met afstuderen en ontvang een gratis NUK voedingsfles.

Afbeelding blog 'Help me met afstuderen'

Voor mijn afstudeerproject heb ik een enquête opgesteld voor zwangere vrouwen en moeder met jonge kids (0-3). Mag ik jullie vragen deze in te vullen? Jullie zouden mij enorm helpen met mijn afstuderen en als dank ontvangt iedereen die hem invult een gratis NUK voedingsfles.

http://www.thesistools.be/web/survey/500298

Bij voorbaat dank.

Lizette van Bergen

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je