{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help?! Ik moet bijna weer aan het werk.

Inmiddels zijn we zover gevorderd dat ik nog maar drie weken vrij ben en dan moet ik weer aan het werk.

Afbeelding blog 'Help?! Ik moet bijna weer aan het werk.' Achtergrond blur afbeelding
Twintig weken vrij, 16 weken zwangerschapsverlof en nog vier weken vakantie. Het klonk tijdens mijn zwangerschap allemaal helemaal geweldig, ik leefde er naartoe en was blij toen het zover was. Inmiddels zijn we zover gevorderd dat ik nog maar drie weken vrij ben en dan moet ik weer aan het werk. Werk Afgelopen week ben ik weer even een uurtje op kantoor geweest (om wederom de kleine nog even te showen) en het was erg gezellig. Tijdens mijn verlof is er ontzettend veel gebeurd, nieuwe collega's, verhuisd naar een ander kantoor en noem het maar op. Ik kreeg na alle verhalen al snel weer de smaak te pakken, ik heb een leuke baan en weer aan het werk gaan is ook niet wat mij tegenstaat. Het probleem zit hem in de kleine man wegbrengen. Als ik er nu al aan denk dan staan de tranen in mijn ogen. Tot nu toe ben ik slechts één uurtje zonder de kleine geweest. Aankomend weekend gaan we uit eten en dan gaan opa en oma voor het eerst een paar uur oppassen. Ik weet dat ik er aan moet wennen maar het valt me zwaar (veel zwaarder dan verwacht). Tips? Hebben jullie tips hoe ik hier het beste mee om kan gaan? Iedereen zegt dat het even wennen is en dan wel goed komt. Toch hoor ik graag jullie ervaringen. Ik weet overigens dat de kleine goed terecht komt, zowel bij een gastouder als bij de oma's maar het blijft lastig om hem ergens achter te laten.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je